Gerçekler,bazen göründüğü gibi değildir...
M Moreas Bayan Üye 31 Ocak 2014 #2 ---> Gerçekler,bazen göründüğü gibi değildir... İlk resmi bayağı zor çözdüm ben yaa xD Süpermiş fotoğraflar.
---> Gerçekler,bazen göründüğü gibi değildir... İlk resmi bayağı zor çözdüm ben yaa xD Süpermiş fotoğraflar.
yesil83 Bayan Üye 31 Ocak 2014 #3 ---> Gerçekler,bazen göründüğü gibi değildir... Ama cok iyi denk getirmisler Herxaman hersey gorundugu gibi degildir... dogru...
---> Gerçekler,bazen göründüğü gibi değildir... Ama cok iyi denk getirmisler Herxaman hersey gorundugu gibi degildir... dogru...
mavikalem34 Kayıtlı Üye 8 Şub 2014 #4 ---> Gerçekler,bazen göründüğü gibi değildir... Merhaba. Sadece bakmanın yeterli olmadığının en güzel kanıtları. Görmek te gerekiyor çoğu zaman. Hoş kareler. Teşekkürler
---> Gerçekler,bazen göründüğü gibi değildir... Merhaba. Sadece bakmanın yeterli olmadığının en güzel kanıtları. Görmek te gerekiyor çoğu zaman. Hoş kareler. Teşekkürler
Apollo45 Kayıtlı Üye 19 Nis 2014 #5 ---> Gerçekler,bazen göründüğü gibi değildir... gerçekten komik olanlar var
iKaRuS Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 #6 ---> Gerçekler,bazen göründüğü gibi değildir... sanki bilerek pozvermisler gibi hehe