sensiz olmaz
Kayıtlı Üye
1) Kaju aslında bitkisinin sapidir
2)Ananas aslında meyve değildir
3)Su aygırınin sütü pembe renklidir
4)Mavi balina kalbi o kadar büyüktür ki bir insanın Atardamar içerisinde rahatlıkla yüzebilir
5)Kuzey Kore ile Finlandiya yi ayıran tek ülke Rusyadir
6)'Duck Hunt' aslında iki kişilik bir oyundur ikinci oyuncu ördeği kontrol eder
7)Plüton keşfedildi tarih ten itibaren güneş in etrafında bir kez bile dönmemistirve gezegenlikten çıkarılmıştır
8)Bal güneş görmediği sürece bozulmaz
9)Mario blokları eliyle kırar kafasına değil
12)19, yüzyıl daki insanlar suan 2 dakikada çekilen fotoğraf kadar fotoğraf çekmemistir
13)Yer Fıstığı aslında bir baklagilldir ve toprağın altında büyür
15) Evrendeki yıldız sayısı dünyadaki her kumsalları Kum tanesi sayısından fazladır
16)Bin saniye yaklasik 16 dakika bir milyon saniye 11 gün 1 milyar saniye 32 yil
Ve bir trilyon saniye yaklasik 32.000 yıl eder
17) Insan dna si muz dna siyla yüzde 50 oranında aynıdır
18)ilk 'Star Wars' filmi yayınlandığında fransa da Giyotin ile idam hala yasaldı
19)Rusya Pluto dan daha büyük bir Yüzölçümü ne sahiptir
20)Ahtopotlarin 3 kalbi vardir
Buyrun arkadaşlar tabletten yazıyorum bazı harfler I yerine i fln olabilir ve bazı maddeler yok onları bulamadım
2)Ananas aslında meyve değildir
3)Su aygırınin sütü pembe renklidir
4)Mavi balina kalbi o kadar büyüktür ki bir insanın Atardamar içerisinde rahatlıkla yüzebilir
5)Kuzey Kore ile Finlandiya yi ayıran tek ülke Rusyadir
6)'Duck Hunt' aslında iki kişilik bir oyundur ikinci oyuncu ördeği kontrol eder
7)Plüton keşfedildi tarih ten itibaren güneş in etrafında bir kez bile dönmemistirve gezegenlikten çıkarılmıştır
8)Bal güneş görmediği sürece bozulmaz
9)Mario blokları eliyle kırar kafasına değil
12)19, yüzyıl daki insanlar suan 2 dakikada çekilen fotoğraf kadar fotoğraf çekmemistir
13)Yer Fıstığı aslında bir baklagilldir ve toprağın altında büyür
15) Evrendeki yıldız sayısı dünyadaki her kumsalları Kum tanesi sayısından fazladır
16)Bin saniye yaklasik 16 dakika bir milyon saniye 11 gün 1 milyar saniye 32 yil
Ve bir trilyon saniye yaklasik 32.000 yıl eder
17) Insan dna si muz dna siyla yüzde 50 oranında aynıdır
18)ilk 'Star Wars' filmi yayınlandığında fransa da Giyotin ile idam hala yasaldı
19)Rusya Pluto dan daha büyük bir Yüzölçümü ne sahiptir
20)Ahtopotlarin 3 kalbi vardir
Buyrun arkadaşlar tabletten yazıyorum bazı harfler I yerine i fln olabilir ve bazı maddeler yok onları bulamadım