Gerçek Dost !

sup3r1s1

Bayan Üye
bir genç babasına sürekli birsürü dostunun olduğunu anlatır dururmuş. babasıda arkadaşın birsürü olacağını ama dostun 1 tane olabilecegini anlatırmış.

babası birgün oğluna
''gel bakalım sana kimin gerçek dost olduğunu göstereyim'' demiş.
bir koyun keserek kanlı şekilde çuvala koymuş ve ogluna ''al bu çuvalı sırtına yükle ve bütün dostlarının kapısını çal bakalım'' demiş. oglu babasının dediğini yapmış.

ilk dostunun kapısını çalmış kapıyı açan dostu kanlı çuvalı görünce bir kelime bile etmeden kapıyı yüzüne kapamış.2-3-5 derken bütün dostlarından aynı muameleyi görmüş ve babasının yanına geri dönmüş.

Babası ona ''şimdide benim dostuma gideceksin'' demiş. ve oglunu yollamış. çocuk babasının dostunun kapısını çalmış. adam kapıyı açıp elinde kanlı çuvalla dostunun oglunu görünce hemen onu içeri almış. Çuvalın içinde ne oldugunu bile sormadan birlikte arka bahçeye geçip bir çukur kazmışlar ve çuvalı gömmüşler. Adam çukurun üzerine belli olmasın diye sarımsak ekmiş.

Çocuk teşekkür edip eve dönmüş ve babasına ''baba haklıymışsın benim hiç gerçek dostum yokmuş'' demiş. Babası ''daha dur oğlum o hemen belli olmaz, şimdi git durduk yere tartışma çıkarıp benim dostuma bir tokat at'' demiş.

Çocuk yine babasının dostunun kapısına varmış kapıyı çalmış. Hoş bir şekilde karşılanan genç babasının dediğini yaparak durduk yere tartışma çıkarıp adama bir tokat atmış.

Adam çocuğa dönerek ''git babana söle biz bir tokata sarımsak tarlasını satmayız'' demiş. İNSANIN DOSTU BİR TANE OLUR!!!!

Benim Dostumda Bitane !

Mavi_rüzqar... Canım ! İyiki Varsın <3 :)

---> Gerçek Dost !

güzel hikaye eline sağlık

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri