Gerçek dost kimdir?

Gerçek dost kimdir?

• Yazılılarda kopya veren kişi

Oy: 2 7.1%
  • En uzun süredir arkadaşın olan kişi

Oy: 2 7.1%
  • Gecenin ikisinde arayabildiğin kişi

Oy: 10 35.7%
  • Sizi asla unutmayan kişi

Oy: 8 28.6%
  • Arada çok uzun mesafeler olsa bile halinizi hatırınızı soran kişi

Oy: 6 21.4%
  • avori yemeğinden favori rengine kadar herşeyi bilen kişi

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
---> Gerçek dost kimdir?

şıklar çok zordu ya sonunda sizi unutmayan kişide karar kıldım ama favorilerimi bilen kişide oalbilr ve gece rahatszlık duymadan arayacagım kişide olabilir

---> Gerçek dost kimdir?

Yazılılarda kopya vermese bile biliriz illaki iyiliktir bizim için düşündüğü

en uzun süre arkadaşın olmasına gerek yoktur zira dostluk senin için alışkanlıktan çok daha fazladır

sizi ara sıra unutadabilir, kalbinde sürekli izinizi taşıdığını bilirsiniz, dostunuzdur çünkü
dost ,arada çok uzun mesafeler olsa ve sizi arayamasa bile dosttur, aslolan o uzun mesafeler yokolupta tekrar biraraya gelince her şeyin eskisi gibi devam edebilmesi, duyguların aynı sıcaklığı koruyabilmesidir
favori yemeğinden favori rengine kadar her şeyi bilmeyedebilir, yeterki sizin kişiliğinizi bilsin, kafanızın içindekini bilsin, sizi düşüncelerinizle tanısın ve öyle kabul etsin, varsın en sevdiğim rengin siyah olduğunu bilmesin, gitsin bana kırmızı kazak alsın.

sözün özü; ben gecenin ikisinde arayabildiğin kişidir diyorum hahaha

Son düzenleme:
---> Gerçek dost kimdir?

bnce hepsıdır.. bnımde cok sewdıgım bı dostum vardı 1 yıLLıktı arkadsLgmz ama sankı dogdugmdan berıdır onunLayım o derece bı yakınLık ve samımıLık vardı aramızda.. ama o sımdı ızmırde .. ama oLsun haLa qorusuoruz yazLarı buraya qeLıo cok mutLuLuk verıcı bısey onu kaybetmekten oLesıne korkmustum kı.. artık yaz ayLarının qeLmesı ıcın yaLvarıyorum ve onu o kdr cok ozLedımkı... artık su noktaya geLdım ayrı sehırLerde oLsakda nefes aLdıgını bıLmek bıLe yasamama ve hayata yenıden bagLanmama buyuk bı sebep.. bu yusden dost herseydır.. ama sıkLarın arasından bı secım yapmak zorunda kLdıgm ıcın ve ızmırdekı dsdumu dusundugm ıcın senı asLa unutmayan kısıdır dedım..

---> Gerçek dost kimdir?

gecenın ıkısınde arayabıldıgın ve dustugunde sana kalkman ıcın elını uzatan kısı.....

---> Gerçek dost kimdir?

iyi ve kötü qününde yanındaysa o gercek dosttur benim 9 senelik bir arkadaşım vardi ama kıskandılar beni ve arkadaşlıqımıs bitti onları onu cok ösledim )=

---> Gerçek dost kimdir?

Moralin bozuk olduğunda ona her türlü hakareti edip rahatlayabildiğin, Sinirini çıkarabildiğin, her türlü tribini çekebilen yeri geldiği zamanda aynılarını sana yapan kişiye denir gerçek dost.

---> Gerçek dost kimdir?

seni hertürlü kabul eden kişidir dost ama şıklarda yok.Arada çok uzun mesafeler olsa bile halinizi hatırınızı soran kişi diyim bari:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri