Geometri hakkında tek bildiğim şey . .
Sibel1 Bayan Üye 27 Şub 2012 #2 ---> Geometri hakkında tek bildiğim şey . . hahaha :11: valla öyle xD
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 27 Şub 2012 #3 ---> Geometri hakkında tek bildiğim şey . . Geometri den az çok anlarım Allah'a şükür hahaha
SchzophreeN Kayıtlı Üye 27 Şub 2012 #5 ---> Geometri hakkında tek bildiğim şey . . Soru affetmem :106: Geometri :106:
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Şub 2012 #6 ---> Geometri hakkında tek bildiğim şey . . Bi ara çok ilgimi çekmişti hocadan olsa gerek şimdi Sıfır
---> Geometri hakkında tek bildiğim şey . . Bi ara çok ilgimi çekmişti hocadan olsa gerek şimdi Sıfır
Rock SouL Kayıtlı Üye 27 Şub 2012 #7 ---> Geometri hakkında tek bildiğim şey . . Bu da bişey mi ? Ben ikizkenarı da biliyorum.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 27 Şub 2012 #9 ---> Geometri hakkında tek bildiğim şey . . Dershanemdekı hocadan olsa gerek ders yerıne onu ızlıyordum heralde bılmıyorum
---> Geometri hakkında tek bildiğim şey . . Dershanemdekı hocadan olsa gerek ders yerıne onu ızlıyordum heralde bılmıyorum
Gözde' Bayan Üye 27 Şub 2012 #11 ---> Geometri hakkında tek bildiğim şey . . tek bildiğim olma yönünde ilerliyor