sEmih
Kayıtlı Üye
Öncelikle Herkese Merhabalar Arkadaşlar,
Son Günlerde Forum'da Gözüme Çarpan Olumsuz Durumlar Var
Her Ne Kadar Yöneticilere Kuralları Hatırlatmalarını Söylesemde
Genel Bir Duyuru Yapmaya Karar Verdim.
Öncelikle Bizim Kimsenin Özel Hayatına Karışmak, Müdahale Etme Gibi Bir Niyetimiz Yok Lakin Forumda Son Zamanlarda Özel Hayatlarla İlgili Sorunlar Gündeme Gemeye Başladı..
Elbette Sevgiliniz Olabilir , Real'den Tanışmış Sevgilinize Önermiş Olabilirsiniz Forumumuzu.
Ancak Sevgilinizle Özel Hayatınızı Forumun Ortasında Bir Birinize İltifatında Bir Sınırı Olduğunu Düşünüyorum, Gösterişe Bu Kadar Gerek Yok Diye Düşünüyorum Ve Yanıldığımıda Düşünmüyorum Herkesin Sevgilisi Var , Karısı Var Abartmanın Lüzumu Yok.
Tekrar Hatırlatmak İstiyorum Biliyorsunuz Sohbetlerin, Muhabbetlerin , Herhangi Bir İlişkinin Forum Dışına Çıkması Yasak
Ama İzlediğim Ve Gördüğüm Kadarıyla Bazı Şeyler Rayından Oldukça Çıkmış Bulunmaktadır.
Örnek Verecek Olursam , Forumda Bayan Arkadaşlarla Muhabbet Eden Bazı Erkek Arkadaşlarımız , En Ufak İlgiyi Aşk Sandıkları Gibi Bu Gerginliği Foruma Yansıtma Peşindelerdir
Buna İzin Vermem.
Biz Büyük Forum Olma Peşinde Değiliz
Biz Tamamen Bir Aile Ortamı Oluşturmak Peşindeyiz.
Onun İçindirki En Ufak İlgiyi Aşk Veya Herhangi Birşey Sanıp
Forumda Efelenmeye Gerek Yok
1 Kere Görmezden Gelinir 2. Defaya Görmezden Gelinmez.
Burası Sevgili Aranma Mekanı Değil , Yeri Hiç Değildir.
Ve Eminimki Çoğu Üyemizde Bu Konuda Sıkıntıları Vardır Dile Getirmediği
Konuyu Açık Tutup , Kimseyi Kırmadan Bu Durumları Ortadan Kaldırma Niyetindeyim
Lakin Kendi Yöntemlerimle , Kurallara Göre Hareket Edip Kimseyi Kırma Niyetinde Olmak İstemiyorum.
Sizlerinde Bu Konuda Düşünceniz Varsa Buyurun
Ama Laf Olsun Diye Yazacaksanız Yazmayın , Gerek Yok.
Son Günlerde Forum'da Gözüme Çarpan Olumsuz Durumlar Var
Her Ne Kadar Yöneticilere Kuralları Hatırlatmalarını Söylesemde
Genel Bir Duyuru Yapmaya Karar Verdim.
Öncelikle Bizim Kimsenin Özel Hayatına Karışmak, Müdahale Etme Gibi Bir Niyetimiz Yok Lakin Forumda Son Zamanlarda Özel Hayatlarla İlgili Sorunlar Gündeme Gemeye Başladı..
Elbette Sevgiliniz Olabilir , Real'den Tanışmış Sevgilinize Önermiş Olabilirsiniz Forumumuzu.
Ancak Sevgilinizle Özel Hayatınızı Forumun Ortasında Bir Birinize İltifatında Bir Sınırı Olduğunu Düşünüyorum, Gösterişe Bu Kadar Gerek Yok Diye Düşünüyorum Ve Yanıldığımıda Düşünmüyorum Herkesin Sevgilisi Var , Karısı Var Abartmanın Lüzumu Yok.
Tekrar Hatırlatmak İstiyorum Biliyorsunuz Sohbetlerin, Muhabbetlerin , Herhangi Bir İlişkinin Forum Dışına Çıkması Yasak
Ama İzlediğim Ve Gördüğüm Kadarıyla Bazı Şeyler Rayından Oldukça Çıkmış Bulunmaktadır.
Örnek Verecek Olursam , Forumda Bayan Arkadaşlarla Muhabbet Eden Bazı Erkek Arkadaşlarımız , En Ufak İlgiyi Aşk Sandıkları Gibi Bu Gerginliği Foruma Yansıtma Peşindelerdir
Buna İzin Vermem.
Biz Büyük Forum Olma Peşinde Değiliz
Biz Tamamen Bir Aile Ortamı Oluşturmak Peşindeyiz.
Onun İçindirki En Ufak İlgiyi Aşk Veya Herhangi Birşey Sanıp
Forumda Efelenmeye Gerek Yok
1 Kere Görmezden Gelinir 2. Defaya Görmezden Gelinmez.
Burası Sevgili Aranma Mekanı Değil , Yeri Hiç Değildir.
Ve Eminimki Çoğu Üyemizde Bu Konuda Sıkıntıları Vardır Dile Getirmediği
Konuyu Açık Tutup , Kimseyi Kırmadan Bu Durumları Ortadan Kaldırma Niyetindeyim
Lakin Kendi Yöntemlerimle , Kurallara Göre Hareket Edip Kimseyi Kırma Niyetinde Olmak İstemiyorum.
Sizlerinde Bu Konuda Düşünceniz Varsa Buyurun
Ama Laf Olsun Diye Yazacaksanız Yazmayın , Gerek Yok.