geneL diye biR böLüm daha oLmaLımıydı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eMLy

dυѕLєяƒσя&#
Kayıtlı Üye
biR konu açacam ama hangi böLümde açmaLıyım bir türlü buLamadım. komik değiLki.. komik yazıLAr böLümünde açayım.. ya da geyik biR şey değiL. aşkLa iLgiLi de değiL. Edebi biR değeri oLduğunu da sanmıyorum.. Edebiyat böLümünde de açamam. ama biR yazı.

siZce de ''geneL'' diye biR bölüm oLmalımıydı? ya da başka biR isimLe bu tip durumLAr için .

valla sımdıye kadar hıc boyle bır sıkıntı yasanmadı ..

Nasıl bır tur yazı sız soyLeyın bız yardımcı olalım neyle ılgılı yanı ..

genel diye bir bölümm açılırsa diğer bölümlerin bir önemi kalmaz.biz her bölüme bir isim verdik açacağınız konu size göre ne ile ilgiliyse oraya açılacak.

1- En büyük risk nedir? Risk almamak!

2-
En kötü karar nedir? Kararsızlık!

3-
Ruhsal durumunuzun iyi olması için ne olmalıdır? Mutlaka bir şey mi olmalıdır!

4-
Bir parayı havaya atarak nasıl 5 kere tura getirebilirsiniz? 5 kere tura
gelene kadar atarak!

5-
Hayalleriniz suya düştüğünde üzülmemek için ne yaparsınız? Onlara önceden yüzme öğretirim!

6- Başarının ilk kuralı nedir? İnanmak!

böyLe biR yazı.. devamı da vaR tabi.. komik değiLki.. sonuçta.. düşündüRücü soruLAr ve de cevapLArı içeriyor..

geneL diye böLüm aÇIldığında heR konu oRaya açıLmaz tabikide. uyeLer böyLe biR durumda oRAyı kuLLanırLr. (bence...)

genel ısmındende anlasılacagı gıbı

genel konular ıcerır ve corba olur mılyon konu acılır

genel ısmınde tek kelımelık bır konu hıcbır prof. forumda goremezsınız ..

bahsettıgınız yazıyı dıger şiirler ve yazılar bolumune acabaılırsınız

ne de oLsa siZin mekanınız.. oRaya uygun göRdüyseniZ oraya açarım.

arkadasım ne alakası var acıklamaya calısyoruz bızım mekanımız gorseydık mekanımıza kımseyı sokmazdık ...
hepımızın mekanı senın benım onun bunun ..

1 sny sana uygun bıryer ayarlıcam :)

ya neden heRkes söyLedikLerimi teRs anLıyorki.. siZin mekanınız derken tersLemek için demedimki ben.. yani düzenini siZ daha iyi biLirsiniz sonuçta.. a$k böLÜmüne yazmak bana saçma geLmişti.. ama bu sizin için düzeni bozmayacaksa.. oRaya açarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri