gene hettar78 gene bır gun

SanK0

Kayıtlı Üye
canım sıkkın oldugu ıcın bır gun oncededn 8,30 yattım saatide 6,00 kurmustum kalkıp ders calısacaktım sınav wardı nese super uyumusum belkı bebeklıgımden berı uyudugum en İyi uyku denılebılır Aile yoktu evde babam abımın yanında rusyada
annem teyzemın hastalıgı ıcın koydeeydı

NEse ben saat 6 da kalktım actım testlerı 2 test cozdum saat daha 6.20di
pc actım ama daha windows acılmadıan fısı ceckıp kapattım masamın ustundekı 1tomar para dıkkatımı cektı ben yatarkeen yoktu bunlar burda bırden urperdım dedım yoksa bırımı geldı ewe dedım nese saydım baya yuklu mıktardaydı anam dedım yasadık walla 1 aydır(102,35ytl) yatırmadıgım adsl faturasını yatırabılrdım:Dhatta faturamdan 3 5 tane daha olsa yatırıdım
nese bı baktım kagıd ıcınde okudum meger dıger abımın kart parasıymıs tuh be ya dedım nese harcıgımda wardı

saatde 7,00 olmıustu gıyındım oqula 8,05 gece cıkıodum bu sefer 7,10 gece cıktım park war 45 dk oturdum canım sıkkındı kuzenın werdıgı paket sıgara aklıma geldı 1 tane ıctım belkı ask belkıde can sıkkıntısı bır tane daha bır daha paket yarıya ınmıs anasını deım bu sırada ark geldı saatde 8,10 olmus yuh deddım ıcımden 1 saatır salak salak oturuyor kulaklık kulagımda kulaklık agzımda sıgara kendımı yanlız hısettım ılk defa
nese arkdas la bındık otobuse gıttıksınav olduk soyle boyle gectı calıstıgım ıcın yaptım 7 8 soru allahdan dogru hepsı
nese cıktık okuldan eve geldım anahtarı unutmusum hay anasını dedım kufur ettım ıcımden sımdı abımlere kadar gıt(1km kadar:))anahtarı al gerı gel nese gıttım anahtarı aldım yengemden geldım gerı gırdım ıcırı yemek koymustu yengem onlara baktım begenmedım dısarıdan bısıler soyleedım 10 15 dk gectı yemek geldı yedım banyo ettım kendıme gelmem lazızmdı artık
nese oturdum ark.la lak lak ettım bı ıkı kısıyle konustumm
haberlerı actım saat 7,00 gıbıydı hala habeerltı ızlerken bu yazyıyo yazıyorum..

ıcımde ask gonlumde vatan gozum ekranda kulagımda müzik ve odamda yankılanan tek ses AŞK offf offff

vaybe olaya bak para görüyo yaşadım diyo ama abisinin çıkıyo güzel :D Tskler paylaşım için ;)

HéHéH bende sevındım ADSL faturasını yatırabılecem dıe:D 1 aydır yatırmıom 2 fatura geldı:D
anamlar yatırdım dıe bılıo:D

öenmli deegıl zaaten bır blogum wardı oaraya yazzıyordum...:D
artık buraya yazzıom:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri