gene ben

SİBEL_1

Bayan Üye
itiraf ediyom bizim bulgaristandaki eve benim yüzümden hırsız girdi çünkü ben annanemler uyurken camdan aşağı atladım camı açık bırakmışım arkadaşlarla buluşup sabaha kadar sokakta oturduk:D eve hırsız girmiş ama odanın kapısı kilitliydi kilitte bendydi açamamış herhalde sadece en sevdiğim gümüş takı kutum gitmiştii içinde bütün gümüş takılarım vardı onada çok üzülmüştüm annemlerede kutu tatile gittiğimizde hotelde kaybolduu dedim:(

sende kacaksana sabahtan planla anahtarı al bıyere sakla kactıktan sonra camı kapat kapıdan gır :):)

camı dışardan nasıl kapatabilitim ki:D
ayrıca kapıdan giremem :D kapıdan girmek sıkar birazz:D

çünkü benim odaya girmek için iki odanın içinden geçmek zorundasın ve o iki odada da uyuyanlar oluyo genelde:D

bnjede sibel akıllı olll kacma onun yerine izin al bak en sewdigim seyleri kaybetmişin

itiraf ediyom bizim bulgaristandaki eve benim yüzümden hırsız girdi çünkü ben annanemler uyurken camdan aşağı atladım camı açık bırakmışım arkadaşlarla buluşup sabaha kadar sokakta oturduk:D eve hırsız girmiş ama odanın kapısı kilitliydi kilitte bendydi açamamış herhalde sadece en sevdiğim gümüş takı kutum gitmiştii içinde bütün gümüş takılarım vardı onada çok üzülmüştüm annemlerede kutu tatile gittiğimizde hotelde kaybolduu dedim:(

o ew senin mi bi daki sefere anahtarı halının altına koy..annenin altın takı kutusu nerde:74:

arkadaslar sıbele dıyosunuz kı ınsan kacarken camı kapatır dıyosunuz.akıl var mantık var kız camı tekrar nasıl kapatsın:)ya bıraz mantıklı olun ya bunları benmı soylıcem sıze:):):)

eğer pencerenin iki tarafında kol yoksa kendi suçu diil ayıplamayın kızı rahat bırakın

SİBEL_ sen bulgaristan göçmenimiisin Öyleyse neresinden Ben de Öleyimde :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri