gençlik nereye gidiyor

canber

Kayıtlı Üye
GÜNÜMÜZ GENÇLİĞİ ELLERİNDE YENİ TEKNOLOJİ MODELLERİ TELEFON SOKAK VE BULUNDUĞU HER ORTAMDA KULAKLI BİR HAL. NEREDEN GELİP NEREYE GİTTİĞİNİ BİLMEYEN KAFASI SOSYAL MEDYADA BİR SÜRE YALAN YANLIŞ PAYLAŞIMLARA TAKILMAKTAN ÇOK KARIŞIK .HEDEFSİZ , İSTEKSİZ , AMAÇSIZ KENDİNİN FARKINDA OLMAYAN BİR SÜRÜ GENÇLİK DIŞARDA..BU ŞEKİLDE BAŞI BOŞ GİBİ BİR HAL VE DAVRANIŞTA.. SORULAN SORULARI BİLMEYEN BİR NESİL YETİŞİYOR. HAYAT İÇİNE ATILMIŞ GENÇLİKSE YARININDAN ENDİŞELİ , TEDİRGİN , İŞSİZLİK ,GEÇİM DERDİ.SARMIŞ SOSYAL KENDİSİNE KENDİSİNİ YETİŞTİRECEK KENDİSİNİ RAHATLATACAK SOSYAL ALAN YOK OLSA DA ZAMANI YOK YADA PSİKOLOJİK BUNALIMLAR DA YARIN BEN NE OLACAĞIM ENDİŞE VE KORKULARIYLA YAŞAYAN İNSANLAR OLUYORLAR.. EĞİTİMCİ VE YAZAR. AYŞEGÜL ÇAĞIL.

alıntı

Gençlik her dönemde tartışma konusu olmuştur. Ben tarihte hiç bir dönemdeki gençler için bomba gibi geliyorlar, helal olsun gibisinden bişey duymadım.
Teknolojinin getirmiş olduğu bazı sorumlulukları düzgün tanımlayamıyorlar o kadar.
Elin oğlu teknolojiyi ve sosyal medyayı kullanarak neler yapıyor, bizimkiler anca stalk yapıyor.
Ailelerin çocukları ile arasında devir farkı girdiği için kendi başlarına kalınca toparlayamıyorlar diye düşünüyorum.
Bilinçli, eğlenceli ve çocuğuna yetebilen bir aileyi bulmak, migrosta iphone 11 bulmaktan daha zor.

Şunu anladım artik sokak oyunları yok bencilik ve benlik bir gençlik vsr gerçek arkadaş kalmamış sanal arksds olmuş hersey hayat nedir bilmiyor lar din nedir bilmiyorlar malesef haya kalmamis

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri