ronin22
Kayıtlı Üye
K
kaldıramam anacıgım hakkını helal et babacıgım anneimi üzme kı kardeşim sana şimdiye kadar yaptıgım her şey için özür dilerim afftein beni ben tek evin tek çocuguyum bu aşkın azbaı beni eritti kül etti aşkımın azabını kaldıramadım ey bu kanalın sahibi ben işntiharın eşindeyim hakkınızı helal edin?????????? sendin benim kaderim olmadı eller ne dediyse desin isterse ölüm gelsin diyar diyar vız gelir tırız giderrrrrrrrr beeeeeeeee ölüm
nedir ki ben senin için ölmeyi göze almıştım ???*
im bilri dostlar şu an ne yapsınız sizleri çok sevecegim unutmayacagım cennetin eşsiz güzelliğinde cehennemim oo kor ateşinde dalgalanayım farketmez son hikayemde seni seven bu kalbiimde düşündüm belki hikayemi okursun diye göz yaşların dizimde hatırlıyorum sen benimdim gelin mi oldun sen be gülüm sendin benim papatyam ama her aşkın bir bitişi var dediler inamadım bu hasret canımı ytakıyor ben bu acıya dayanam ey insanları yaratn yüce rabbim affet ne olur affet bu kulunu ben bu acıyı daha fazla kaldıramam anacıgım hakkını helal et babacıgım anneimi üzme kı kardeşim sana şimdiye kadar yaptıgım her şey için özür dilerim afftein beni ben tek evin tek çocuguyum bu aşkın azbaı beni eritti kül etti aşkımın azabını kaldıramadım ey bu kanalın sahibi ben işntiharın eşindeyim hakkınızı helal edin?????????? sendin benim kaderim olmadı eller ne dediyse desin isterse ölüm gelsin diyar diyar vız gelir tırız giderrrrrrrrr beeeeeeeee ölüm
nedir ki ben senin için ölmeyi göze almıştım ???*