Genç Orkestralar

syalcin

Kayıtlı Üye
selam millet,
geçenlerde torium un önünden geçerken gördüm, genç orkestralar yarışıyor diye bir yarışma düzenliyorlarmış, ama internette baktım bulamadım bir şey. acaba bilgisi olan var mı bu konuda. çok sevinirim bilgi verirseniz. çünkü sürekli çaldığım bir grup var ve buna katılmak bizim için çok önemli.

---> Genç Orkestralar

Merhaba

Torium AVM'nin önünden geçip reklamı gördüyseniz,zaten tüm katılım bilgileri board da mevcut. Site adı ve Tel numarası.

---> Genç Orkestralar

Son başvuru 5 Temmuz. Ayrıca "Genç Orkestralar Yarışıyor" yarışmasına Facebook sayfasından yapılabileğini duydum. Ekipmanda onlar tarafından karşılanacakmış. Gruplarda en fazla 5 kişi olcakmış.

---> Genç Orkestralar

Arkadaşlar bu arada meraklısına, Torium'un Facebook sayfasında grup performansları videolarını yayınlamışlar. Ayrıca çok güzel bir uygulama da yapmışlar. Kendi resimlerinizi yükleyerek arkasına istediğiniz fonları ekleyebiliyorsunuz.

Bu arada yarı final ve final 29-30 Temmuz akşamları Torium'da, gitmek isteyen varsa. Ben oradayım o akşam, birincilikleri merak ediyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri