Gemici çorbası

Hestia

Bayan Üye


Gemici Çorbası tarifi

için Malzemeler :

� 1/2 kg. barbunya fasulyesi
� 1 su bardağı bulgur
� 3 adet orta boy soğan
� 1/2 su bardağı mısır unu
� Tuz, pul biber
� 2 çorba kaşığı tereyağı
� 1,5 lt. su veya et suyu Gemici Çorbası

yemeğinin hazırlanışı:

Barbunyayı 1 gece suda bekletin. Ertesi gün bol suda haşlayın. Suyunu süzün.

Küp şeklinde doğranmış soğanı tereyağında kavurun. Barbunya, bulgur ve suyu ilave edin. Bulgur pişinceye kadar kaynatın.

Çorbaya, mısır unu, tuz ve pul biberi de ilave edip 1 - 2 taşım kaynatın. Yanında peynir ve taze soğanla servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst