gelecegim olsun diye sevdim

arcilles

Kayıtlı Üye
Hayatım boyunca biçok sevgilim oldu sevdiklerim acıdıklarım üzüldüklerim.. Aşık olduklarım diyemiycem çünkü bence insan sadece bi kere aşık olur. Bende oldum çook aşık oldum. Daha hayatımda uzun seneler var tabii küçük bi ihtimal de olsa hayatıma başka biri girebilir ve ben onunla evlenebilirim.

Ama ben şu anda aşık olduğum kişiyle evlenmek istiyorum. Herkes biz ciddiyiz der ama çoğu aşk biter bizim aşkımız bitmez bitmiycek. En azından ben eminim buna, onu gerçekten sevdiğime. Bu zamana kadar çok şey yaşadık biz. Çoğu zaman ayrıydık ama birbirimizi hala seviyoduk.

Tam 3 yıl oldu onu tanıyalı. Herşeyini biliyorum yaşadıklarını, kırgınlıklarını, aşklarını bile. Aslında geçmişe takılan bi insan değilimdir eğer o kişi benim için önemli değilse. O benim için çok önemli o yüzden herşeyi anlatmasını istedim ve anlattı. Çok sinirlendim, ondan vazgeçmeyi bile düşündüm ama sonra o aradı, ağlıyodu. Canımdan can gitti. Allahım napıyorum ben dedim. Bi damla göz yaşı için canımı bile veririm ben ona şimdi onu bırakıp nasıl gidiyim?

Gidemem. Hangi durumda olursam olıyım bırakamam onu. Kıyamıyorum bi kere. Zaten o kadar çok özlüyorum ki onu anlatamam, kelimeler yetmez. Neden onu seçtin diyolar o farklı diyorum herkes aynı şeyi söylüyo diyolar. O ve ben herkes gibi değiliz. Ne o her erkeqin ufak tefek sevgisini hakedicek bi insan ne de ben onu herkesin sevdiği gibi sevicek bi insanım.

Beni gerçekten sevdiği için sevdim. Ve ben onu geçmişim olsun diye değil geleceğim olsun diye sevdim.

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri