"geldiğimden Beri En Kötü Maçı Oynadık"

karagümrük

Kayıtlı Üye
Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, Maça İyi Başlamalarına Rağmen Sonuca Gidemediklerini Söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, takımın başına geldiği günden beri oynadıkları en kötü maçın Ankaragücü maçı olduğunu söyledi. Couceiro, Gaziantepspor-Ankarağücü maçının ardından yaptığı açıklamada, maça iyi başlamalarına rağmen sonuca gidemediklerini söyledi. Couceiro, "Gole çıkarken, gereksiz top kayıpları oldu. Bu toplar rakibin kontra ataklarını sağladı. Beraberlikten sonra kendilerine güvenleri geldi. Son pozisyon yüzde yüz penaltıydı. Gaziantepspor taraftarının canının sıkkın olması normal. Geldiğimden beri oynadığımız en kötü maçı oynadık." diye konuştu.

Couceiro, bir gazetecinin, "İstifa edecek misiniz?" sorusuna, bu soruya cevabı burada veremeyeceğini belirtti. Couceiro, "Geçen seneden beri değişiklikler oldu. Geçen senenin son 7 maçı ile bu sezonun ilk 7 maçını karşılaştıramam. Ekibimiz iyi oynar gibi bir görüntü verdi. Son maç hariç. Son iki maçta diyebilirim. Ekibimiz bu maça kadar direnç gösteriyordu. Bu maç bizim için sürpriz oldu. Bir şey yapamadık,. Suçu tek kişide aramamak lazım, hepimiz suçluyuz. Ekibin lideri olduğum için sorumluluk bende. Sorumluluktan kaçmadım, kaçmayacağımda." dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Karaman Haberleri'>Hikmet Karaman ise, maçın değerlendirmesinde ziyade, takım üzerine yapılan yorumlar hakkında konuştu. Kamuoyunda takımı ile ilgili haftalardır süren spekülasyonların devam ettiğini hatırlatan Karaman, "Alınan sonuçların odak noktası bendim. Bugün nasıl bir antrenörsem diğer maçlarda da aynı antrenördüm. Çok sayıda eksik futbolcum olmasına rağmen olumsuz açıklamalarda bulunmadım. Metin'in annesi öldü. Hiçbir antrenman yapmadı, çok kısa antrenmanla maça çıkardık. Ama değişik yorumlar yapılmaya devam ediyor." diye konuştu.

İlk devrede frikik golüyle mağlup duruma düştüklerini anımsatan Karaman, "İlk yarıda 3 tane gol atabilirdik. Önemli olan Türkiye'de teknik direktör ve futbolcuların hangi şartlarda çalıştıklarıdır, bunu fazla kimse bilmiyor. Bu mücadele içinde istikrarı sağlamaya çalışıyoruz. Oyuncularımı kutluyorum, karakter göstergesi sergilediler. Benim gibi birçok teknik adam var. Sevinçliyiz. İnanılmaz zamana ihtiyacımız var. Bu takımda isim oynamıyor. Kaşan çalışan futbolcularla kazanıyoruz. Kazanmaya oynarız. Önümüzdeki zamanı değerlendireceğiz." diye konuştu.

Ankaragücü futbolcularından Metin Akan ise, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Maçın genelinde üstün oynayan bizdik. İlk yarıda güzel pozisyonlar vardı ama gole çeviremedik. İkinci yarıda sonuca gitmek için çalıştık ve başardık." diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri