Sevdiğiniz özLediğiniz ßekLediğiniz insan(Lar) geL dese.. gider miydiniz? :H
aÇeLya Bayan Üye 30 Ağu 2010 #1 Sevdiğiniz özLediğiniz ßekLediğiniz insan(Lar) geL dese.. gider miydiniz? :H
Sessz ÇıqLık Banned 30 Ağu 2010 #2 ---> Gel dese gider misiniz ? aiLem warr oLmazz.. .)onLar daha deqerLi .)
mysterious_man Banned 30 Ağu 2010 #3 ---> Gel dese gider misiniz ? Evet hemen giderim ßekLemem ßir saniye..
I ilker48 Kayıtlı Üye 30 Ağu 2010 #4 ---> Gel dese gider misiniz ? Giderim dakika durmam...bişey hisediyosam tabiiiii
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 30 Ağu 2010 #6 ---> Gel dese gider misiniz ? Artık çok geç....
İnci 1907 Prenses 30 Ağu 2010 #10 ---> Gel dese gider misiniz ? 10 post silinmiştir. lütfen geyik ypamayın oyunuzu kullanın yorumunuzu yapın çıkn
---> Gel dese gider misiniz ? 10 post silinmiştir. lütfen geyik ypamayın oyunuzu kullanın yorumunuzu yapın çıkn
CoLinX Kayıtlı Üye 22 Eyl 2010 #17 ---> Gel dese gider misiniz ? sevdiğim ve Değer vermişsem Zamaninda Gitmem karaLamam SiLerim..
Süpürgeli Cadı Banned 22 Eyl 2010 #19 ---> Gel dese gider misiniz ? yan derseeeeee yanarım tap derseeeeeee taparım gel derseeeeee gideriiimm xD aşk benimm kod adım
---> Gel dese gider misiniz ? yan derseeeeee yanarım tap derseeeeeee taparım gel derseeeeee gideriiimm xD aşk benimm kod adım
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 22 Eyl 2010 #20 ---> Gel dese gider misiniz ? Gitmedim, Gitmem...