Gel De Gör Ya Resulallah

RaPizM^^

Bayan Üye
Efendime salat ve selam olsun.

Efendim aşkın gönlümde kor oldu sensizlik yüreğimde bir ateş bir alev oldu bu gönül seni özlemekten değil sensizlikten yoruldu gel artık efendim! Seni nerede arayıp bulayımsensiz nerelere gideyimmecnun olup çöllere mi düşeyim?Seni görmeden de sevdik efendimsenin ahlakını senin o güzel sözlerini sevdik;insanı insan yapan getirdiğin Kur'an’ı sevdik efendim.Gel bir güneşbir ay ol doğ bu günahkar yüreğimize! Sen aklıma geldikçe içim yanar yüreğim sızlar hasretin beni derinden yakar efendim!

Ya Resulallah her gece uyuduğumda seni ararım rüyalarımda biliyorum gelmezsin benim gibi günahkara; ama ne yapayım özledim seni efendim. İçimdeki hasret ateşi sönmüyor kimseler derdime derman olmuyor kanayan yaramı sarmıyor sensizimçaresizim ya Resulallah!Sensizliğe kan ağlıyor içim ızdırapla geçer oldu günlerim buna dayanmaz oldu artık yüreğimsensizimçaresizim ya Resulallah!

Ya Resulallah son nefesinde bile”ümmetim ümmetim” deyip can vermiştin ümmetini o kadar seviyordun ki ümmetin olmadan cennete girmedin hep ümmetim ümmetim dedin; ama bizler seni unuttuk efendim senin bizi sevdiğin kadar biz seni sevemedik daha önceki insanlar hatta peygamberler bile ümmetinden olmak istemişlerdi. Bir Ebu Zer olup dinimizi haykıramadık bir Enes olup uğrunda ölemedik sana layık ümmet olamadık senin sünnetine senin ahlakınasenin Kur’an’ına uyamadıkşefaat eyle bu günahkar ümmetine efendim!

Gel de günahkar ümmetinin halini gör. Gel de gör ya Resulallah müslüman müslümanı aldatır oldu diller salavat getirmez oldukardeş kardeşi vurur oldu efendim!Anne- babalar günahkargençler isyankar olmuş efendim.Ya Resulallah sensiz buralarda günah üstüne günah işliyoruzgel de kurtar bizi efendim! Gel de gör ya Resulallah ! Yaşlılar içki içip kumar oynamakta gençler kötü nefsin havasında kadınlar ise güzelleşme telaşında efendim. Bunları bu gafletten kim kurtaracak? Ya Resulallah gençler küfür etmekte gel de gençlere dur de efendim. Ancak senin dur demenle duracaklardır. Ya Resulallah her şey menfaat olmuş. Ya Resullah ”Zaman gelecek insanların her şeyi para olacak.” diyordun ya! İşte o zaman geldi efendim. Ümmetin mal mülk deyip ALLAH’ı unutmuşlar. Helali haramı birbirine karıştırmışlar efendim biz böyle mi sana ümmet olacaktık?Mahşerde gül yüzüne hangi yüzle bakacağız efendim?Koş imdadımıza efendim!

Ya Resulallah Mekke’yi gafletten kurtardığın gibi bizleri de kurtar kurtar ki mumun o cılız alevine bile dayanamayan bizler cehennemin o şiddetli ateşinde yanmayalım!Gel de gör ya Resulallahinsanlar nefislerinin esirişeytanın kölesi olmuşlargözlerini haramdan sakınmıyorlar namaz kılmaları gerekirken kılmıyorlar kim bunlara harama bakmayın diyecek kim bunlara namaz kılın diyecek efendim?

Ah efendim sen ki ALLAH’ın habibi kainatın efendisisin. Sana o kadar işkence yapılmasına o kadar söz söylenmesine rağmen sen hep sabretmiştin; ama bizlersenin hatırına yaratılmış insanlar en ufak söze en ufak eziyete karşı isyan ediyoruz efendim!

Seni o kadar özlüyoruz ki senin o nur yüzüne o kadar hasretiz ki gel de bitsin bu hasretimiz vuslata erişsin gönüllerimiz efendim.Sen çaresizlere çare takatsizlere takat dermansızlara derman kanayan yaralara merhemsin efendim.Ya Resulallah sensiz aciziz çaresiziz takatsiziz dermansızız. Acizlerin çaresizlerin efendisi sensin kurtar bizi bu dertten kederden efendim.

Ya Resulallahbir kutlu doğum daha ve sen yoksun. Ne yanımızda ne de rüyalarımızda; ama sen hep yüreğimizde hep kalbimizdesin efendim. Ey uğruna yok olduğum ey eline diline kurban olduğum ey hasretinden yandığım resul gel artık!Ya Resulallah sensin kanayan yaramın ilacısensin derdimin dermanıey günah dolu gönlümün fermanı gel artık!Ey Resul ne olur bana dönsen akan gözyaşımı silsen senin o nur yüzünü görsem eline ayaklarına kapanıp ağlasam ağlasam ne olur efendim!

[SEYYİD MÜCTEBA GEYLANİ)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri