Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hastalanman bizleri çok üzdü, acil şifalar diliyoruz.
Kendine çok dikkat et, sen bizim için önemlisin.
Acil şifalar dilerim.
Get well soon ..
Dağlar senin kadar cesur ve senin kadar dayanıklı olamaz. inanıyoruzki en kısa zamanda rahatsızlığını yeneceğine, ve o eski güçlü ve sevecen halini görmeye. Acil şifalar diliyoruz..
Bol bol taze meyve yemezsen, bol bol vitamin almazsan olup olacağı budur işte. Geçmiş olsun. Bırak ta vücuduna vitamin girsin.
Duydum ki şifayı kapmışsın. Yardım edebileceğim bir şey olursa hiç çekinme; ister mesaj at, istersen de hemen ara...
Rahatsızlandığınızı duydum, geçmiş olsun diyeyim dedim sana, neyse uzatmayayım, bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle; saygılar sevgiler.
Allah başka rahatsızlıklar vermesin. Kendine bundan sonra dikkat etmeni istiyorum. Geçmiş olsun.
Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!
Geçmiş olsun, en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle...
En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.
Çabuk iyileşip, bir an önce aramıza dönmen dileğiyle.
Hemen iyileşip aramıza dönmeni diliyoruz Bitanem, çok geçmiş olsun, seni seviyoruz.
Sakın bir daha hastalanıp bizi sensiz bırakma. Geçmiş olsun Canım.
Kalbimiz seninle , bir an önce gozlerindeki ışıltının tekrar güneşi kıskandıracak parlaklıkta olacağına inanıyoruz. geçmiş olsun ...
:39: :190: :190: :190: