Geçmiş Olsun Sms Sözleri ~~

-oZKan-

Ceo
Admin
folder_big.gif
Hastalanman bizleri çok üzdü, acil şifalar diliyoruz.
folder_big.gif
Kendine çok dikkat et, sen bizim için önemlisin.
folder_big.gif
Acil şifalar dilerim.
Get well soon ..

folder_big.gif
Dağlar senin kadar cesur ve senin kadar dayanıklı olamaz. inanıyoruzki en kısa zamanda rahatsızlığını yeneceğine, ve o eski güçlü ve sevecen halini görmeye. Acil şifalar diliyoruz..
folder_big.gif
Bol bol taze meyve yemezsen, bol bol vitamin almazsan olup olacağı budur işte. Geçmiş olsun. Bırak ta vücuduna vitamin girsin.
folder_big.gif
Duydum ki şifayı kapmışsın. Yardım edebileceğim bir şey olursa hiç çekinme; ister mesaj at, istersen de hemen ara...
folder_big.gif
Rahatsızlandığınızı duydum, geçmiş olsun diyeyim dedim sana, neyse uzatmayayım, bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle; saygılar sevgiler.
folder_big.gif
Allah başka rahatsızlıklar vermesin. Kendine bundan sonra dikkat etmeni istiyorum. Geçmiş olsun.

folder_big.gif
Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!
folder_big.gif
Geçmiş olsun, en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle...
folder_big.gif
En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.
folder_big.gif
Çabuk iyileşip, bir an önce aramıza dönmen dileğiyle.
folder_big.gif
Hemen iyileşip aramıza dönmeni diliyoruz Bitanem, çok geçmiş olsun, seni seviyoruz.
folder_big.gif
Sakın bir daha hastalanıp bizi sensiz bırakma. Geçmiş olsun Canım.
folder_big.gif
Kalbimiz seninle , bir an önce gozlerindeki ışıltının tekrar güneşi kıskandıracak parlaklıkta olacağına inanıyoruz. geçmiş olsun ...
:39: :190: :190: :190:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri