Gece'den yeni albüm!

'Gülümse

:D
Prenses
Can Baydar (vokal), Erdem Başer (gitar), Eren Çilalioğlu (davul), Gökçe Balaban (bas gitar)'dan oluşan "GECE" grubu merakla beklenen 2. albümüyle müzikseverlerle buluşuyor... Kendi adlarını taşıyan albümün çıkışının hemen öncesinde sözü ve müziği Can Baydar, düzenlemesi GECE ve Efe Bahadır imzası taşıyan "Ben Öldüm" şarkısı ve video klibiyle müzik sektöründe fırtınalar estirdi.

Sony Music etiketiyle müzikseverlerle buluşacak albümde yer alan 11 şarkının 10'unun sözü ve müziği Can Baydar imzası taşırken düzenlemeleri de GECE grubuna ait.

Geçtiğimiz yıl 2. albümlerinin hazırlıkları sürerken müzikseverlerle paylaşılan ve dillere dolanan radyolar ve müzik listelerinin zirvesinde yer alan Orhan Atasoy'un ölümsüz eseri Gamsız'da bu albümdeki yerini aldı.

EFE BAHADIR İLK DEFA BİR ROCK PROJESİNDE YER ALDI!

Bugüne kadar Sıla ile birlikte yaptıkları projelerle adından sıkça bahsettiren Efe Bahadır'da Ben Öldüm'de GECE ile yaptığı düzenleme ile ilk defa bir rock projesinde yer alarak dinleyicileri şaşırttı ve büyük beğeni topladı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri