Gece telefonla oynarken aniden kapı açılınca ben ;
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ara 2015 #2 ---> Gece telefonla oynarken aniden kapı açılınca ben ; Aynı ben xD
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 7 Ara 2015 #3 ---> Gece telefonla oynarken aniden kapı açılınca ben ; hahaha aynen hemen saklayıp uyku numarasi
M melekgoksu Bayan Üye 7 Ara 2015 #4 ---> Gece telefonla oynarken aniden kapı açılınca ben ; bana çok benziyor
M melekgoksu Bayan Üye 7 Ara 2015 #5 ---> Gece telefonla oynarken aniden kapı açılınca ben ; Buda ben...)
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 7 Ara 2015 #6 ---> Gece telefonla oynarken aniden kapı açılınca ben ; melekgoksu' Alıntı: Buda ben...) Genişletmek için tıkla ... Genellikle korkarsınız demek..:krzma: kardeşim bu arada süpersin gülmeden edemedim.. (anne odayı basınca biz)
---> Gece telefonla oynarken aniden kapı açılınca ben ; melekgoksu' Alıntı: Buda ben...) Genişletmek için tıkla ... Genellikle korkarsınız demek..:krzma: kardeşim bu arada süpersin gülmeden edemedim.. (anne odayı basınca biz)
K konuman Banned 9 Ara 2015 #7 ---> Gece telefonla oynarken aniden kapı açılınca ben ; ahahhaah güzelmiş