Gece Mavisi. | Tanıtım

Lilith

Daughter of the Void
Admin
tumblr_mdlt80bmDd1rkrtlio1_500.jpg

Kızıl saçlarını gece mavisine boyadı genç kız, ardından içine birkaç renk daha kattı. Yaptığı karışımın saçında çok farklı duracağını ve morlu bir şeyin ortaya çıkacağını biliyordu ama; Özlemişti eski saçlarını. Doğallığına dönercesine ruhu gülümseyiverdi birden... Saçlarının böyle renkli renkli olması onu mutlu hissettiriyordu. Ruhu tüm sevincini yüz hatlarına yansıtınca, gülümsemeden edemedi. Aynanın karşısında boynuna damlayan saç boyasını görünce içinde kıpırdanmalar oluşuverdi birden. Acaba izi kalır mıydı? Ah... Onca cesedin izi kalmış mıydı ki ruhunda bu boyanın kalacaktı? Yarım saat boyunca sigarasını içip sürenin dolmasını bekledikten sonra saçlarının eski tonuna kavuşup kavuşamayacağı merakıyla duşa girdi. Hevesi kesinlikle kursağında kalmayacaktı... Duştan çıktığında soğuk havayla temas eden bedeni onu huzursuz hissettirmiyordu. Hayır, bundan sonra moralini bozmayacaktı durup dururken. Üstelik boyanın tüm izlerinden arınmıştı bedeni ve saçları tam istediği gibi renklenmişti. Eski, sarı yapraklarına sonbaharla veda etmişti ve şimdi de ikinci baharını yaşayacaktı. Masasının üstünde duran bilete bakındı bir süre. “ Yeni bir lise, yeni bir hayat! “ dedi kendi kendine... Ailesiz, eski arkadaşları olmadan yepyeni bir hayat... Onlara artık ihtiyacı var mıydı ki? Ah… Onlar artık var mıydı ki? Londra’dan bıkmıştı, ülkesine dönüp normal bir yaşam sürebilirdi… Ailesinden arta kalan banka hesabını ve şirketi anımsadı genç kız. Para’nın ona mutluluk sağlayamayacağını biliyordu. Ama yardımcı olabileceği de hiç aklına gelmemişti… Her şeyi unutup yeni bir yaşama sahip olmayı öyle çok istiyordu ki, geçmişinin onu takip edebileceği ihtimali aklına bile gelmiyordu.

Son düzenleme:
---> Gece Mavisi. | Tanıtım

İyi gidiyorsun [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

Takipteyim .)

betimlemelerin hoş. ama bir şey sorcam cinayet sandım biran liseli kız çıktı. orada kavuşamadım bir noktada:)
takipteyim :D
lan hoş yazıyorsun değerlendir bu yeteniğin. blog gibi bir şey aç orada yayınla.
yayınevleri bu ara keşefedilmeyi bekleyen yazarları arıyor.

Gerçekten merak uyandırıcı.
Farklı bir yerde isim vermeden paylaşsan ' Hangi kitaptan bu ' diye sorarlar.
Takipteyim.

İyi gidiyorsun @Nymphadora

Takipteyim .)

teşekkür ederiim. :cy(19):

betimlemelerin hoş. ama bir şey sorcam cinayet sandım biran liseli kız çıktı. orada kavuşamadım bir noktada:)
takipteyim :D
lan hoş yazıyorsun değerlendir bu yeteniğin. blog gibi bir şey aç orada yayınla.
yayınevleri bu ara keşefedilmeyi bekleyen yazarları arıyor.

bu hikâye'yi biraz daha basit yazmaya çalışıyorum öncekinden çünkü hitap etmeyi planladığım bi' kitle var, facebook'taki fan hikâyeleri, amatör hikâye okurları gibi. normalde betimlemeleri daha çok seviyorum, diyalogları kısa tutuyorum yazdığım zamanlarda. tersini yapmaya çalışacağım bu hikâyede, umutlarını kırmadan diyeyim.
blog konusunu bilemiyorum, güvenmiyorum kendime o kadar. kalemim iyi mi bilmiyorum ama seviyorum kalemimi.
ve yorumun için teşekkür ederim canımın içi. :eda:
not: kız lisede okuyor da son sınıfını tekrarlayacak kısmetse. ilk bölümü yazmaya başladığımda okursan görürsün cinayet olayını. :vala_02:

Gerçekten merak uyandırıcı.
Farklı bir yerde isim vermeden paylaşsan ' Hangi kitaptan bu ' diye sorarlar.
Takipteyim.

teşekkür ederim, yorumunuz beni çok mutlu etti.
çok teşekkürler. :423423:

bu hikâye'yi biraz daha basit yazmaya çalışıyorum öncekinden çünkü hitap etmeyi planladığım bi' kitle var, facebook'taki fan hikâyeleri, amatör hikâye okurları gibi. normalde betimlemeleri daha çok seviyorum, diyalogları kısa tutuyorum yazdığım zamanlarda. tersini yapmaya çalışacağım bu hikâyede, umutlarını kırmadan diyeyim.
blog konusunu bilemiyorum, güvenmiyorum kendime o kadar. kalemim iyi mi bilmiyorum ama seviyorum kalemimi.
ve yorumun için teşekkür ederim canımın içi. :eda:
not: kız lisede okuyor da son sınıfını tekrarlayacak kısmetse. ilk bölümü yazmaya başladığımda okursan görürsün cinayet olayını. :vala_02:

merakla bekliyorumo zaman :D

blog olayınıdüşün.,bak ben iyi demem herkese kolay kolay o yüzden :)

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri