Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı?
İnciBaran Bayan Üye 5 Ağu 2011 #2 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? evde takılırım.. evde ailemle olmak bana mutlu verir..
---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? evde takılırım.. evde ailemle olmak bana mutlu verir..
_zeynep_ Bayan Üye 5 Ağu 2011 #3 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? Ruh halime göre değişir tabi ki Mesela bugün evden çıkmak istemiyorum
---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? Ruh halime göre değişir tabi ki Mesela bugün evden çıkmak istemiyorum
gulnare Bayan Üye 5 Ağu 2011 #4 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? evden guzel yer yoktur
LaZZkopateLLa Bayan Üye 5 Ağu 2011 #5 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? Ruh halime Göre değişir
` Nur ~ Bayan Üye 5 Ağu 2011 #7 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? ttil dolayısıyla evde
A Adelia Bayan Üye 5 Ağu 2011 #8 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? Gnduz genelde dısarda bazen evde,gece nette
ayvayi7n Banned 5 Ağu 2011 #9 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? Ruh halime göre değişir.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #10 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? Ruh Halime Göre Değişir
Sibel1 Bayan Üye 5 Ağu 2011 #13 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? ruh halime göre değişirr
eternal Banned 5 Ağu 2011 #14 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? daha çok evde takılmak
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 25 Ocak 2012 #16 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? Ruh halime Göre değişir.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 25 Ocak 2012 #17 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? Sormanız Hata Tabiki Gece Hayatı
eslem61 Bayan Üye 25 Ocak 2012 #18 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? Ruh halime göre degişir
Deniz kızı Bayan Üye 25 Ocak 2012 #19 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? evde takılırım p
N nedenbendede Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #20 ---> Gece Hayatı mı? Gündüz Mü? Ev de Takılmakmı? İstanbul gece daha güzel gündüze oranla. (;