GeBeriK GeLin

GeBeriK GeLin

Bayan Üye
Ben Burcu..Abim sayesinde adım burcu oLmuş :) Abim oLmasa güLLü,sedef veya begüm oLacakmış.GüLLü garip bi isim ama babaannem kendi ismini koymaLarını istemiş babamLardan.Canım abim ya sen oLmasan o adLa gezinecektim :D Gerçi herkes adımı evirip çeviriyo :D BazıLarı bırcı bazıLarı buruç bazıLarı burç diyo (. MissKin veya geberik geLin diyenLerde var çevremde :)

5 Ekim'de dünyaya geLmişim.15 yaşındayım.Yakında inşaLLah 16.Burcum Terazi :) Burcumun özeLLikLerini taşıyorum.DuygusaLım,bazen dengesizim,arkadaş canLısıyım vs.

Uzun süredir basket oynuyorum.Ama bu araLar bazı nedenLerden doLayı bıraktım.Tek ben değiL arkadaşLarım da bıraktı şimdiLik.Ah o bırakma sebebimiz nefret ediyorum ondan :Z Neyse takımım Lakers :) Spordan bahsetmişken futboLuda çok severim.Oynamayı da izLemeyi de x) Her zaman qaLatasarayLıyım.. ua <3

Rap dinLerim,yazarım..Kötü de oLmuyo sanki :) Yine de daha çok yoLum var.Rap grubu kurmayı düşLüyoruz Gürkan'La ama şimdiLik çok erken.Eminem,G-Unit,Sago,koLo,mode xl,şanışer,beLa vs. dinLiyorum.Hatta onLarLa yatıp onLarLa kaLkıyorum gibi bişey oLacak yakında.Bi de break dance a taktım şimdiLerde.Kendimi geLiştiririm umarım.

Kitap okumaktan çok zevk aLıyorum.Sanki kitabın içindeki benmişim oLayLar benim etrafımda geçiyomuş gibi daLıyorum yazıLanLara :) Senden iyi edebiyatçı oLur diyenLer var ama öğretmenLik hiç çekici geLmiyo bana.Zaten yabancı diL seçtim.Lise 2ye geçtim artık.Boğaziçi-Marmara veya İstanbuL üniversitesi Mütercim Tercüman veya İngiLiz DiLi ve Edebiyatı okumak istiyorum :) En büyük hayaLim bu. SayısaL seçmeye puanım fazLasıyLa yetiyo.Annem babam sayısaL seçmemi istiyodu ama kararLı oLduğumu görünce karışmamaya başLadıLar artık .)

İşte kısaca ben :) Okuduğunuz için teşekkürLer :)

Hı unutmadan görevLi biri konunun başLığını GeBeriK GeLin yaparsa sevinirim.Ben yapamadım da.

Son düzenleme:
---> ZikZak SorGu

6-7 yıldır basketbol oynuyorsun ilginç profesyonel sanırım,seni tanımak güzel

---> GeBeriK GeLin

ßenim Göccük-Kolera'm :p
Zaten tanıyorum.. çoook seviyoruum <3
Seni senden dinlemek de güzelmiş ama:cool:
..Ve iyiki 'ßurcu' olmuşsun :D

---> GeBeriK GeLin

Göccük KoLera'da seni seviyo canım :D Evet iyi ki Burcu oLmuş memnunum adımdan :)

ÖnemLi değiL FairytaLeg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri