Gazoz

Gazoz

Kayıtlı Üye
Kimdir bu gazoz ne ayaktır niye gelmiştir hele bi anlatsında ögrenelim :3dtjk:
Efendim kendisi 32 yaşında evli ve bir çocuk babasıdır.Ailesine fazlasıyla düşkün bir bireydir.
Bütün gün oglumla vakit geçirsem hic sıkılmam çünkü bu dünyada sahip olduğum ondan daha degerli hiç bir şey yok.
Genel olarak neşeli ve konuşkan bir yapim vardır.Para kazanmanın temelinde de konuşmak ve güler yüzlü olmak gectiği için alışkanlık oldu.Hayatima her zaman pozitif katkıları da olmuştur bu özelliğimin.
Forum ortamlarına alışkınım ancak uzak kaldım eskiden forumların daha yogun kullanıldığı dönemlerden kalma hala devam eden saglam dostluklarım var.
Birkaç yere üye oldum fakat aradığım tadı hala bulamadım burada ne olur bilemiyorum : )
Neyse yazı yazmayı severim .
Futbol benim icin ayrı bir tutku GALATASARAY vazgeçilmezim.
Neyse sanırım bu kadar yeterli : )

---> Gazoz

Hoşgeldin gazoz, foruma renk katacağa benziyosun :3dh2b:

---> Gazoz

Allah oğlunla eşinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu yıllar geçirmenizi nasip etsin. Okurken bile hissettim oğlunuza olan aşkınızı :R Ne kadar güzel. O da Galatasaraylı olsun diyesim geldi. :D
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

---> Gazoz

Ne güzelde anlatmışsınız kendinizi :) Forumda ve özel hayatınızda her daim iyilikler ve güzellikler olmasını temenni ederim.Sayfanız hayırlı olsun :)

---> Gazoz

:

Hoşbulduk : )

Allah oğlunla eşinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu yıllar geçirmenizi nasip etsin. Okurken bile hissettim oğlunuza olan aşkınızı :R Ne kadar güzel. O da Galatasaraylı olsun diyesim geldi. :D
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Evlat başka birşey mutlaka yaşanilması gereken harika bir duygu hayat ondan önce ve ondan sonra diye ikiye ayrılır : ) Galatasaraylı olmak bizde aile geleneği :krzma::3dtjk:

tekrar hos geldınız kısısel sayfanız hayırlı olsun :D

Teşekkür ederim baya hoşbuldum : )
Ne güzelde anlatmışsınız kendinizi :) Forumda ve özel hayatınızda her daim iyilikler ve güzellikler olmasını temenni ederim.Sayfanız hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için : )
Sizlerinde hep iyi insanlarla karşilaşmanızı dilerim : )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri