"Gay bara gidiyorsam kime ne?"

AySe^^

Bayan Üye
Halil Ergün özel hayatı ile ilgili konuştu

Halil Ergün, “Beni alkolik göstermeye kimin ne hakkı var?” diyerek taciz edildiğini söyledi.Milliyet Cadde'de yer alan habere göre; özel hayatı ve gay bara gidip gitmediğiyle ilgili sorulan sorulara Halil Ergün şöyle yanıt verdi:

"Ben mesela gidiyorsam arkadaşlarımla “Gitmişsin söyle!” diyorlar. Korkumuz yok! Her şeyi söyleriz ama neden, bana bunu bağırttırmaya kalkıyorlar? Sana, ya da öbürüne? Ne oluyor? “İtirafta bulun” diye zorluyor! Sen kimsin niye itirafta bulunacak insanlar?

Geçen bana yapılan. Arabamı takip ettiler.Yönetmenim ve arkadaşlarımla birlikte bara gittik ve iki kadeh bir şey içtik. Bana rica ettiler, gelebilirler mi diye, “Gelsinler, çeksinler” dedik. Çektiler. Arabama bindik, arabayı ben Alman hastanesinin oraya park etmeye gittim yanımda iki tane kız arkadaşımla, baktım oraya da yığıldılar, kaçtım. Sonra durdum sırf arkamızdan koşmasınlar diye. Bütün gece beni takip ettiler. Polise 155’e ‘Şüpheli bir şahıs” diyerek plakamı ihbarda bulunmuşlar. Benim ehliyetimi aldırmak için, haince, düşmanca bir tavrı anlayabilir miyim ben? TV’de kendilerine göre senaryo yazarak anlatıyorlar. Yargıda verecekler onların hesaplarını."

---> "Gay bara gidiyorsam kime ne?"

Bizim bu tüRkLeR kendinden geÇTi aRTık !

t$kLeR !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri