Garsonu çıldırtma teknikleri

ShiLoH

Bayan Üye
- hoşgeldiniz efendim, buyrun ne alırdınız?
- bana bi hamburger..
- hemmen geli..
- yalnız daha bitmedi..
- buyrun dinliyorum.
- benim hamburger çift köfteli olsun, köftenin biri az pişmiş diğeri çok pişmiş olsun.. az pişmiş
olan altta olsun.. ketçabı az mayonezi bol olsun.. yalnız hamburgerin ortasında mayonez olmasın,
kenarlara yayın onu.. ayrıca domates ve marul da koyun ama birbirlerine değmesinler.. ha unutmadan
ne olacak bu fenerbahçenin hali?!..

- hoşgeldiniz, ne alırdınız?
- sprite var mı?
- var efendim.
- o zaman bir light cola alıyım.
- ?!
- buyrun ne alırdınız efenim?
- cola varsa bi çay getir de ayran içelim

---> Garsonu çıldırtma teknikleri

:) en bastaki sadece garso m a eziyet etmemis kendisimede eziyet etmis :)

Cidden insanı çıldırtan müşteriler oluyo. Mado da garsonluk yaparken bayanın biri limonata istedi ve getirdim limonatayı. Sonrasında ya pardon içine nane yaprağı alabilir miyim dedi tabii dedim onuda getirdim. Onun üstüne ya kusura bakmayın birazda buz almak istiyorum dedi. Tabii dedim. Aldım limonatayı geçtim mutfağa. Aldım buzları attım ağzıma. Bir güzel gargara yaptım ve bardağın içine bıraktım o buzları. Sonuç mu? Hem benim içim soğudu hemde müşteri serinledi.

Cidden insanı çıldırtan müşteriler oluyo. Mado da garsonluk yaparken bayanın biri limonata istedi ve getirdim limonatayı. Sonrasında ya pardon içine nane yaprağı alabilir miyim dedi tabii dedim onuda getirdim. Onun üstüne ya kusura bakmayın birazda buz almak istiyorum dedi. Tabii dedim. Aldım limonatayı geçtim mutfağa. Aldım buzları attım ağzıma. Bir güzel gargara yaptım ve bardağın içine bıraktım o buzları. Sonuç mu? Hem benim içim soğudu hemde müşteri serinledi.

Igggg cok igrenc :) demekki fazla birsey istememiz gerek garsonlardan :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri