Merhabalar arkadaşlar,özel mesajlasma sistemi yok anladım. Lakin profilde mesajlasmaktamı yasak ?
K KızıLAteş Banned 18 Ara 2012 #1 Merhabalar arkadaşlar,özel mesajlasma sistemi yok anladım. Lakin profilde mesajlasmaktamı yasak ?
K KızıLAteş Banned 18 Ara 2012 #3 ---> Garip ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Hoş buldum uzun süre oldu giremedım ama sımdı forum daha hızlı
---> Garip ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Hoş buldum uzun süre oldu giremedım ama sımdı forum daha hızlı
leylmira Bayan Üye 18 Ara 2012 #4 ---> Garip Evet forumda Yöneticiler de dahil mod süper mod adminlere mesaj sistemi kapalıdır.
'hayaL Bayan Üye 18 Ara 2012 #5 ---> Garip Rica ederiz görevimiz...Daha hızlı ve daha güzel ) Keyifli forumlar size..başka sorunuz yoksa konuyu kapatayım ?
---> Garip Rica ederiz görevimiz...Daha hızlı ve daha güzel ) Keyifli forumlar size..başka sorunuz yoksa konuyu kapatayım ?
K KızıLAteş Banned 18 Ara 2012 #6 ---> Garip Tabıkı kapatabilirsiniz sizlerede zahmet verdim kusura bakmayın lütfen.
H HaDeS Kayıtlı Üye 18 Ara 2012 #7 ---> Garip tanınmaz' Alıntı: Lakin profilde mesajlasmaktamı yasak ? Genişletmek için tıkla ... sanırım bizi marjinal yapan da bu olsa gerek
---> Garip tanınmaz' Alıntı: Lakin profilde mesajlasmaktamı yasak ? Genişletmek için tıkla ... sanırım bizi marjinal yapan da bu olsa gerek
'hayaL Bayan Üye 18 Ara 2012 #8 ---> Garip Estf zahmet olurmu dedigim gibi görevimiz) Peki, kapatıyorum paylaşımlarınıız bekliyoruz o zaman...
---> Garip Estf zahmet olurmu dedigim gibi görevimiz) Peki, kapatıyorum paylaşımlarınıız bekliyoruz o zaman...