Garbür Çorbası Tarifi (Fransız Yemeği)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* 2 adet iri soğan
* 2 çorba kaşığı un
* 2 çorba kaşığı yağ
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 2 adet iri patates
* 12 su bardağı et suyu
* 1 adet iri havuç
* 1 küçük kereviz
* 1 adet orta boy kabak
* 1 küçük kereviz
* 15 adet ayşekadın fasulye

Yapılışı

Soğanı piyaz gibi doğrayın. Diğer sebzeleri de yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra soğanı ve diğer sebzeleri ilave edin. 5 dakika orta ateşte karıştırarak kavurun. Sonra unu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve suyunu ilave edip bir saat pişirin. Sonra püre makinasından geçirin. Bu çorbada patlıcan hariç mevsime uyan ne sebze varsa onunla yapabilirsiniz.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst