Gamzelinin fendi (part-1-)

sir.altan

Kayıtlı Üye
Gamzelinin fendi.Part.1.

Daha kucucuk yaslardayken annesi ve babasi ona buyuyunce cok guzel bir kiz olacagini soylerlerdi.Cenesinde kucuk bir cukur vardi bu yuzdende ona gamzeli kiz derlerdi,gamzeli buraya, gamzeli suraya derken,kizcagizin takma adi gamzeli oldu ve esas isminden daha cok kullanilmaya basladi,tanidiklari onu hep gamzeli diye cagiriyorlardi..Almanyada yasiyan bir ailenin kiziydi, orda dogmustu, orda buyuyordu,her dunyaya gelen varlik gibi oda buyuyup serpildi ve genc kizliga adimlarini atti,ondort yasinda gercekten cok guzel bir kiz olmustu,cocukluk caglarinda butun gencler guzeldirler, ama gamzelide gercekten sahane bir guzellik vardi, bir bakan bir daha donup bakiyordu,
…..Iste o gunlerde Muratla tanisti,murat ondan 3 yas daha buyuktu,yakisikli cocuktu, ayrica cok guzel konusuyordu, gamzelinin ruhuna hitap etmesini biliyordu,cok sevdi murati, arkadaslik ettigi ilk erkekti ve son erkek olacakti,muratin soyledigi her kelime gamzelinin kulagina sevgi nagmeleri gibi geliyordu,murat ne derse butun kalbiyle inaniyordu, cunku butun kalbiyle sevmisti murati.inaniyordu ona daha henuz uzerinde yasinin toylugu vardi ve murat ilk goz agrisiydi..

……Arkadasliklari bir kac sene devam etti, Murat bir yandan seni cok seviyorum gamzelim, biz birbirimiz icin yaratilmisiz diyor, bazende gamzeliyi ihmal ediyor aramiyordu.Her ne olursa olsun sevmisti onu ilerde muhakkak evlenecekti muratla, zaman zaman tatli hayallere dalip ilerdeki hayatlarini dusunuyordu.
……Yakin arkadaslari gamzeliye murat’i baska kizlarla konusurken gorduklerini soyluyorlardi, ama gamzeli sacma deyip inanmak istemiyordu,muratin kendisine ihanet edecegine hic ihtimal vermiyordu…….Icine suphe girdi, acaba gercekten murat beni aldatiyor ve baska kizlarladami arkadaslik yapiyor, yoksa kiz arkadaslari kiskancliklarindanmi boyle soyluyorlardi,bir iki gun muratin pesine dustu, sessiz sessiz onu takip etti,arabasinin icinde baska bir kizla opusurken gordu, gorduklerine inanamiyordu, inanmak istemiyordu, Murat bunu nasil yapabiliyordu,Bir anda dunyasi yikildi ne kadar cok sevmisti murati, ne kadar cok inanmisti ona, ve hala da seviyordu, ama muratin karsisina dikilip, gozlerinin icine bakip, murat sen beni nicin aldatiyorsun, sevmiyorsan eger bir an evvel ayrilalim diyemiyordu.
……Murat gun be gun gamzeliden uzaklasmaya basladi, cok nadir ariyor, kuru bir selam veriyordu,Gamzeli murat,a telefon edip kendisini nicin aramadigini sordu,Murat,da aramizdaki her sey bitti gamzeli,ben kendime baska bir kiz arkadas buldum onu cok seviyorum,beni unut ve arama dedi…Bu sozleri duyan gamzelinin basi donmeye basladi, sanki birisi ayaklarinin altindaki haliyi cekiyor gibiydi,kontrolsuz sekilde dizleri titriyordu, zar zor kendini koltugun uzerine birakti, cok uzulmustu, yillarin sevgisi bir anda havalara ucmustu,murati cok sevmesine ragmen murat kendisini terk edip baska bir arkadas bulmustu,yillarin sevgisini bir anda icinden atamiyacagini biliyordu, kendini muratdan nefret etmeye alistiriyordu..

…..Evet murat kendine yeni bir kiz arkadas bulup gamzeliyi defterinden silmisti, bazen istemeden karsi karsiya geldikleri zaman murat ignore edip yuzunu baska tarafa ceviriyordu. Iste bu gamzeliyi gercekten kahrediyordu.gecenleri unutmak zordu ama gamzeli unutup ustesinden gelecegim diye kendine soz Verdi, metanetli kizdi.
……. Aradan birk ac ay gecti, gamzeli kendi kabuguna cekildi, murati unutur gibi oldu, kotuguna oturmus televizyon seyrediyordu, cep telefonu caldi,gordugu numara Murat,in numarasiydi once cevap vermek istemedi, sonra hislerine hakim olamayip alo dedi.. Karsi uctaki murat, Kendisini terketmekle cok buyuk bir hata ve cahillik yaptigini, gecen haftada kiz arkadasindan ayrildigini, gamzeliyi hala cok sevdigini ve arkadasliklarinin tekrar devam etrmesini adeta yalvararak soyledi… Birk ac saniye dusundukten sonra Cumartesi gunu disarda bir yerde bulusmak icin murat’a randevu Verdi. Gercekten icinde cok karisik hisler vardi, nefret ettigi adama nicin randevu verip bulusmak istiyordu, kendide bilemiyordu, ama icinde hala murat,in sevgisi oldugunu cok iyi biliyordu.
………Bulustular murat,la murat yine hep ayni murat,di hep hava atiyordu,gamzeliden ayrilmakla buyuk bir hata yaptigini tekrar soyledi, Gamzeli; bak murat gercekten beni seviyorsan evlilik icin ilk adimlarimizi atalim ve nisanlanalim dedi, Murat’in yuzu bir anda degisti, bu anda evlilik icin hazir degilim gamzelim dedi. Gamzelide, bende hemen simdi evlenelim demiyorum, once nisan yapalim sonrada hazir oldugumuz zaman evleniriz, ben seni hala seviyorum murat hemde cok seviyorum dedi.
…….Iki saat sonra murat biraz ivirip kivirdiktan sonra gamzeliyle nisanlanmaya zar zor evet dedi..Gurbetci cocuklari olmalarina ragmen her seyler turk usulu yapilacakti,..Muratin ailesi gelip gamzeliyi istediler,..Gamzelinin babasi kizinin muratla olan iliskisini biliyordu, madem sizler birbirinizi buldunuz, evlenmeye karar verdiniz, bizede allah mesut etmekten baska bir sey soylemek dusmez diyerek gamzeliyi Verdi. Bir hafta sonra soz kesildi ve gelecek ayin ortalarinda nisan tarihi tesbit edildi,.. Gamzeli kiz cok sevincli ve memnundu,cok seviniyordu, hani derlerya biyik altindan guluyor diye, iste gamzelinin sevincide sanki biyik altindan gulmeydi, gerci kizlarin biyiklari yoktur ama gamzelinin sevincine boyle bir tabir yakisiyordu.mutlu oldugu kadar sinsi sinsi guluyordu.
………Elbiseler ve yuzukler alindi,misafirler davet edildi, Nisan usulden olarak gamzelinin evinde yapilacak ve cok sade olacakti,… Nisan gunu geldi her iki tarafin 30 kadar yakini gamzelinin evinde toplandi, yuzukleri gamzelinin buyuk amcasi takacakti,herkesler mutlu bir gorunum icindeydiler, muratin ve gamzelinin arkadaslarida davetliydi, murat ayni degismiyen haliyle hava atmasina devam ediyordu, sohbetler edilip kahveler icildikten sonra sira yuzuk takmaya geldi,.. Gamzeli ve Murat salonun ortasina geldiler, buyuk amca yanlarina geldi, esinin elinde tuttugu gumus tepsiden yuzukleri aldi once gamzeliye sonrada Murat’a takti, arkasindan kucuk bir konusma yapip mutluluklar diledikten sonra kirmizi kurdelayi kesti ve onlari nisanli ilan etti.
……Usulen buyuklerin ellerini opmeleri lazimdi o sira gamzeli ! Sayin misafirlerimiz bir dakikanizi rica ediyorum diye yuksek sesle kalabaliga seslendi, ortaligi sessizlik kapladi, yani bir igne hali uzerine dusseydi muhakkak sesi duyulurdu, herkes gozlerini gamzeliye cevirmis onun ne diyecegini merak icinde bekliyorlardi. Gamzeli bir elile diger elinin ustunu kapatip parmagindaki yuzugu caktirmadan cikardi, sonra;; murat hayatim avucunu acarmisin dedi, bir dakka evvel nisanlanmanin zevki icinde agzi kulaklarina varan murat gayet sadelikle gulumsuyerek avucunu acti, gamzeli elindeki yuzugu misafirlere gosterdikten sonra muratin avucuna koydu, ben seni sevdim murat ama cok sevdim, sende beni seviyorum deyip beni oyalarken baska kizlarla bulustun onlarla arkadaslik ettin beni kiz arkadaslarima rezil ettin, gururumla oynadin, rencide ettin, simdi bu yuzugu senin suratina atip nisani bozuyorum simdi burdan defol git ve bir daha karsima cikma deyip murat,a kapiyi gosterdi. Ortaligi bir heyecan sarmisti, kimse bir sey anlamiyordu, Murat yuzu kip kirmizi sekilde kapidan firlayip gitti, nisanliligi sadece 30 saniye surmustu, gamzeli kiz kirilan gururunun intikamini almis nisanlilik baslamadan bitmisti.

…..Ako_hox tarafindan yazilmistir,
…..Fiction..Okuyanlara tesekkurler. Bu hikaye dort kisimdir, okuyanlar merakla 2,3,4 kisimlarini beklesinler,

---> Gamzelinin fendi (part-1-)

Usulen buyuklerin ellerini opmeleri lazimdi o sira gamzeli ! Sayin misafirlerimiz bir dakikanizi rica ediyorum diye yuksek sesle kalabaliga seslendi ortaligi sessizlik kapladi yani bir igne hali uzerine dusseydi muhakkak sesi duyulurdu herkes gozlerini gamzeliye cevirmis onun ne diyecegini merak icinde bekliyorlardi. Gamzeli bir elile diger elinin ustunu kapatip parmagindaki yuzugu caktirmadan cikardi sonra;; murat hayatim avucunu acarmisin dedi bir dakka evvel nisanlanmanin zevki icinde agzi kulaklarina varan murat gayet sadelikle gulumsuyerek avucunu acti gamzeli elindeki yuzugu misafirlere gosterdikten sonra muratin avucuna koydu ben seni sevdim murat ama cok sevdim sende beni seviyorum deyip beni oyalarken baska kizlarla bulustun onlarla arkadaslik ettin beni kiz arkadaslarima rezil ettin gururumla oynadin rencide ettin simdi bu yuzugu senin suratina atip nisani bozuyorum simdi burdan defol git ve bir daha karsima cikma deyip murata kapiyi gosterdi. Ortaligi bir heyecan sarmisti kimse bir sey anlamiyordu Murat yuzu kip kirmizi sekilde kapidan firlayip gitti nisanliligi sadece 30 saniye surmustu gamzeli kiz kirilan gururunun intikamini almis nisanlilik baslamadan bitmisti.

burayi okuyunca ohh dedim yoksa cok kiziyordum gamzeliye nasil sineye ceker diye :)

merakla okudum hepsini devamini bekliyorum sabirsizlikla. konunun basligi ilgimi cektide actim okudum (banada gamzelim derler hep ) :)

burayi okuyunca ohh dedim yoksa cok kiziyordum gamzeliye nasil sineye ceker diye :)

merakla okudum hepsini devamini bekliyorum sabirsizlikla. konunun basligi ilgimi cektide actim okudum (banada gamzelim derler hep ) :)

.heh heh he iki gun sonra devamini yukleyecegim,hikaye surprizlerle dolu,yillar evvel almanyada yasiyan bir kizcagiz vardi ayni forumda paylasim yapiyorduk ona ithaf birinci kismini yazmistim sonra uzattimda uzattim,konularimi okuyan herkese cani gonulden tesekkur ediyorum.

Sizmi yazdiniz orda ako host tarafindan yazildi yaziyorda. Neyse merakla bekliyorum. :)

...benim tarafindan yuklenen butun hikayeler kendimindir evet amatorce yaziyorum.eski niklerim ako_hox ve . sir.ako dirlar.ako adimin gobek adimin ve soy adimin bas harfleridir.son bir kac yildir,sir altan olduk, bazi yerlerde hala sir ako,dur,bu yil bazi sebeblerden en durgun yilim oldu sadece iki tane hikaye yazdim o kadar,acikcasi hevesim kirildi icimde eski istek kalmadi.

Himmm devami cabuk gelsin ama akici yazim okumasi zevkli takipcisi olurum. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri