GamzeLiim
Bayan Üye
Adım ? Seyma
yaşım : 19/20 1 ay sonra 20 oluyorum
nerden : Hollanda ( Gurbet ellerinden) dogma buyume burdayim aslen yozgatliyim
Okul hayatim : kacokul degistirdim/meslek diyelim ama sonunda dogru yolu buldum galiba .. Birince sene muhasebecilik bolumu okuyorum
Hobilerin/Fobilerin? Müzik dinlemek, gezmek arkadaslarla ,, internette sörf vee tembel tembel durmak : ) nedeni cunku rahatima duskunumdur
fobilerime gelince ihanet, iftira
En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? Kolay kolay kin tutmam ve yufka yürekliyimdir bu huyumuda severim. / beğenmediğimse, çabuk affederim karşımdakine karşı koyamam buda beni rahatsız eder. Olup olmadık şeyleri büyütüp kafama takıp kendimi üzerim bu huyumuda hiç sevmem.
Nasil bir Kisilige sahipsiniz? İnatçı tuttuğunu koparan ama saf kalpli.. : ) ve duygusall yeri gelince : ) Keyifli
En sevdiğin renk ? Yesil
Hangi tür müzikten ?: ) Slow , Damar , Siir sarkilari dinlerim
ornek : murat inci karanlikta kalmisim anne/ yureksiz sevdam ve hayran degilde Sarkilarini cok dinlerim ozellikle Serdar ortac ,
http://www.youtube.com/watch?v=4kiQkvi3mZE
Serdar ortac - Seytan
Hayat beni neden yoruyosun?
Madem çok günah, oyunu sen bozuyosun.
Sebebi çok....
Şeytan diyor ki yanaş şuna,
Adını anma sataş şuna,
En sevdiğin yazar ve kitap? Kitap okudugum pek sayilmaz ama İpek ongun ve bir genç kızın gizli defteri serisi : )
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? ailem ve 2 tane kizarkadasim
ve dostluklara gelince pek uzak dururum .. fazla samimi olmam uzaktan izlerim ve degerlerini veririm ; ) ve ata sozu ne demis
Söyleme dostuna, o da söyler dostuna: Güvenme dostuna, saman doldurur postuna.
Nickimin Anlamida : ) o an Sarki Gamzelim(Serdar ortac) geldi onu koymustum
Az oldu ama
okudugunuz icin tskler Simdiden …
Son düzenleme: