Galibiyeti babasına hediye etti

karagümrük

Kayıtlı Üye
Karşıyaka'nın çiçeği burnunda hocası Turmuş, Mersin maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Reha Kapsal'ın istifasının ardından Karşıyaka'da göreve getirilmesi, taraftar grupları arasında büyük tepki yaratan teknik direktör Ümit Turmuş, 3-0'lık Mersin İdmanyurdu galibiyetinden sonra, "Geleceğe umutla bakıyorum" dedi.

Milliyet'in haberine göre; maç öncesi yaşanan taraftar-yönetim gerginliğinin kendisini strese sokmadığını belirten Turmuş, "KSK'lilerin takımlarına olan bağlılığını çok iyi biliyorum. Maç öncesi ve sırasında sahaya yansıttıkları destek bunu gösterdi. Sayın Selçuk Yaşar'ın açıklaması da havanın değişmesini sağladı. Kritik bir üç puan alarak camiaya ümit verdik" dedi.

Mersin İdmanyurdu randevusundan önce takımın başında sadece üç idmana çıkabildiğini hatırlatan Turmuş şunları söyledi: "Bu kadar kısa sürede bir şablon oturtmak imkansız. Ancak futbbolcuların beyinlerinde oluşan bazı kalıpları kırmaya çalıştık. Futbolculara, 'Kalemize yakın bölge ile orta sahada basit, risksiz oynayın. Ancak hücum bölgesinde serbestsiniz. Risk alın, 30-40 metreden şut atın, çalım atın' dedik. Zihinlerdeki sınırları kaldırmaya çalıştık. İkinci yarıdaki sistem değişiklikleriyle beraber, üç gollü güzel bir skor ortaya çıktı."

Üç golle gelen üç puanın özgüven açısından da önemli olduğunu vurgulayan Turmuş, "Bu şablonu daha iyi biçimde sahaya yansıtmak için önümüzdeki her türlü zamanı değerlendireceğiz" dedi.

Galibiyeti akciğer kanseri olan babası Mustafa Turmuş'a armağan eden tecrübeli çalıştırıcı sözlerini şöyle tamamladı:

"Babam 80 yaşında, emekli hava astsubayı. Durumu çok iyi değil. Önümüzdeki hafta 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde ışın tedavisi başlayacak. Moral bulması için galibiyeti ona hediye ettim."

---> Galibiyeti babasına hediye etti

Helal Olsun Turmuş , Ben Nötr Bakıyordum Olaya Fakat Ümitliyim İnşAllah Takıma Uyar Turmuş .

+ Rep Ali

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri