Galatasaray'ın müthiş planı: Hamit

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
'Öylesine' uğramamış!
Galatasaray'da Hamit Altıntop bombası... Beşiktaş derbisini izlemek için Ali Sami Yen Stadı’na gelen milli futbolcunun, İstanbul’a ‘öylesine’ uğramadığı, yöneticilerin daveti üzerine tribünde yer aldığı ortaya çıktı. Futbol Şube Sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile birlikte yemek yiyen yıldız oyuncu hakkında çıkan transfer söylentilerini ilk etapta yalanlayan Sarı-Kırmızılı idarecilerin, perde arkasında Hamit’le pazarlık masasına oturduğu belirlendi.

Teklif sezon sonunda
Başkan Adnan Polat’ın da talimatıyla, Hamit’e, “Biz sana Aslantepe’de Galatasaray forması giydirmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” diyen yöneticilere, gurbetçi oyuncunun cevabı aynen şöyle oldu: “Ben zaten Galatasaraylıyım. Galatasaray forması giymekten büyük mutluluk duyarım.” Aslantepe’nin inşaatının 29 Ekim 2009’da bitmesi hedefleniyor. Bayern Münih’le Mayıs 2010’a kadar kontratı olan Hamit için Alman kulübüne ilk resmi teklif ise sezon sonunda yapılacak.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst