"Galatasaray'a karşı böyle iyi oynamak kolay değil"

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
MP Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Galatasaray gibi büyük bir takım karşısında böyle iyi oynamak kolay değil. 1 puan bizim için iyi bir moral kaynağı oldu" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor'da teknik direktör Samet Aybaba maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sarı-Kırmızılı takım karşısında iyi oyun sergilediklerini ve deplasmanda aldıkları 1 puanın kendileri için moral olduğunu dile getiren Aybaba'nın ifadeleri şu şekilde;

"Çok iyi maç oldu. Planlarımız tuttu ve golü attık. Sonra baskı kurdular ve gol oldu. Son 10 dakika 6-7 oyuncuyla hücum ettik. Bu da benim takımım adına artı puan. İlk 3 maçta iyi bir performans sergileyememiştik, milli maç arası bizim işimize yaradı. Çok daha iyiydik bugün. Galatasaray gibi büyük bir takım karşısında böyle iyi oynamak kolay değil. Oyuncularımdan çok memnunum. Daha da iyi olacaklar. Buradan alınan puan bizim için iyi bir moral kaynağı oldu."

---> "Galatasaray'a karşı böyle iyi oynamak kolay değil"

samet aybaba sen olmasaydın bu takımın başında,dün akşam galipti antalyaspor

---> "Galatasaray'a karşı böyle iyi oynamak kolay değil"

Ya Ben Dün Yanlış Maçı İzledim
Yada Bu Adam Bu Futbola İyi Diyebilecek Kadar Kör.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri