Galatasaray yalanladı

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Galatasaray Kulübü, teknik direktör Roberto Mancini'nin yerine futbol takımının başına geçmesi için Alman teknik adam Ottmar Hitzfeld'le görüşüldüğü iddialarını yalanladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, bugün bazı medya organlarında Almanya Altyapı Proje Koordinatörü Bülent Tulun'un, Ottmar Hitzfeld'le Galatasaray'da görev alması için görüşme yaptığı yolunda haberlerin yer aldığı belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Haber tümüyle hayal mahsulü olup, sayın Tulun'un ne adı geçen kişiyle ne de bir başkasıyla bu konuda bir görüşmesi ve arayışı olmamıştır. Öte yandan, daha önce defalarca belirtildiği gibi, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, yönetimimizin tam desteğiyle görevinin başında olup, bugüne ve geleceğe yönelik olarak çalışmalarını sürdürmektedir."
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst