Galatasaray taraftarına müjde: 3 transfer yapacağız

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı camiaya transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi
7vjv6Y.jpg

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, yürütülen transfer çalışmaları ve takımdaki oyuncuların durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Nazifoğlu'nun sözlerinden öne çıkanlar:

*Riekerink ilk geldiğinde büyük dokunuş yapamazdı, şimdi hünerlerini gösteriyor. Riekerink futbolu iyi biliyor. Taraftarlarımızın en ufak bir şüphesi olmasın. Ben kendisine inanıyorum.

*Bruma bizim çocuğumuz. Taraftarımız emin olsun. Kendisi kesinlikle bizde kalacak. Öyle 10 milyon Euro'lara bırakacak değiliz.

*Takımdan ayrılacak oyuncular mutlaka olacak. Bazı kişilerli yollamamız gerekiyor ki yerine oyuncu alalım.

*Orta sahaya ve forvete oyuncular alacağız. Şu son günlerde yaşanan olaylar durumumuzu biraz etkiledi ama engellemedi. 3 oyuncu almayı düşünüyoruz.

*Sneijder bize kalacağını ve takımda mutlu olduğunu söyledi. Sneijder'i tüm maçlarda kaptan çıkardık. O da performansıyla cevabını verdi. Aynı şekilde Muslera da bizim kalecimiz ve kalacak.

*Dursun Özbek ve Mehmet Özbek'le, Riekerink'in raporunu görüştük. Gidecekleri belirledik ve Danimarka'ya götürmeyeceğiz.

*Lucas Leiva ilgilendiğimiz futbolculardan biri. Başka oyuncular da var. Onlardan birisini alacağız.

*Denayer'i almak elimizde değil, kulübü var. Manchester City, bırakırsa bize gelmek isteyecektir. Ne biz ne de Riekerink buna hayır der

*Yeni moda çıktı, futbolcu gitmek istiyormuş. Koşulları vardır, yerine getir git. Gitmek istiyorsa para getirecek. Dzemaili gitmek istiyorsa son yılki maaşını getirecek, gidecek. Bunu Dzemaili için değil genel olarak söylüyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri