Galatasaray-Beşiktaş derbisinde sakatlık şoku

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı konuk ederken, Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Marino, sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi ve 21. dakikada yerini Martin Linnes'e bıraktı. Beşiktaş'ta ise İspanyol golcü Alvaro Negredo, 35. dakikada sakatlanarak yerini Lens'e bıraktı.
PlLl3N.jpg

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında evinde Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray’da beklenmedik sakatlandık yaşandı. Sarı-kırmızılıların Brezilyalı sağ beki bir pozisyon sonrasında yer kaldı. İki, üç dakika saha kenarında tedavi gören Mariano, oyuna devam edemedi.

Teknik Direktör Fatih Terim, müsabakanın 21. dakikasında Brezilyalı futbolcunun yerine Martin Linnes’e görev verdi.

Negredo ve Pepe devam edemedi

Beşiktaş'ta İspanyol golcü Alvaro Negredo, sakatlanarak yerini Jeremain Lens'e bıraktı. Mücadelenin 31. dakikasında rakip kale önünde kafa topuna çıkan ancak yere ters basarak sol ayağından sakatlanan Negredo oyuna devam edemedi.

Yapılan müdahalenin ardından yalnızca 4 dakika daha sahada kalabilen golcü futbolcu, 35. dakikada kenara geldi.

Beşiktaş, derbideki ikinci değişikliğini de sakatlık nedeniyle yaptı. İlk yarıdaki Negredo-Lens değişikliğinin ardından 61. dakikada Pepe sakatlandı, yerine Vida girdi.

...bir iki sezondur cim bom dokulmeye baslayinca benimde sevgim alakam azalmisti,hele bir mac seyretmistim tum oyuncular yabanci, her neyse besiktas macini foxtelin bir kanali verecekti ama bizim saatimizle mac gece 2.00 de,gercekten saat 2.00 de uyandim ama gozlerim kapaniyor bos ver maci deyip uyumama devam ettim, biraz evvel milliyet gazetesinden baktim cim bom 2-0 kazanmis cok sevindim,4 takim bas basa gidiyorlar tabiki hak eden kazansin, 60 yillik galatasaray taraftari olarakda sampiyon olursak yine sevincim sonsuz olur,her 4 takimada basarilar diliyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri