''G.Saray hayalimdeki takım''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bursaspor'un golcü futbolcusu Sercan, Galatasaray'da oynamayı çok istediğini söyledi.

Transferde adı en çok konuşulan oyuncu olan Bursaspor'lu golcü, gönlündeki Aslan'ı açıkladı... Milli futbolcu, "Başkanım tercih hakkını bana bırakırsa kesinlikle Galatasaray'da forma giymek isterim. Çünkü hayalimdeki takım" ifadelerini kullandı

Oyun stiliyle Avrupa kulüplerinin ve 3 büyüklerin gözdesi olan Sercan Yıldırım, hayalindeki takım olan Galatasaray'da forma giymek istediğini açıkladı. Genç golcü, artık Bursaspor'dan ayrılma vaktinin geldiğini belirterek, "Beşiktaş'ın da peşimde olduğunu biliyorum. Ancak ben Galatasaray'da oynamak isterim" dedi. Sercan, Türkiye'de kendisini henüz tam anlamıyla kanıtlayamadığını, bundan sonra da hedefinin Avrupa olduğunu açıkladı.

TRANSFERİM BİR AN ÖNCE BİTMELİ

Galatasaray'da aile ortamının olduğunu sözlerine ekleyen Sercan, "Galatasaray yıldız isimleriyle beni etkiliyor. Oyun tarzları da bana göre. Mesela bir Kewell, bir Keita ve bir Arda ile yan yana oynamak heyecan verici olacaktır. Rijkaard da genç isimlere şans veren bir teknik adam" dedi. Transfer görüşmelerinin bir an önce sonuçlandırılması gerektiğini belirten Sercan Yıldırım, "Ben de rahat değilim. Transferimin bir an önce sonuçlandırılmasını istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

---> ''G.Saray hayalimdeki takım''

ne işi var yav gsde gitsin fenerbahçeye alla halla :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri