Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? Not : Sadece Erkekler.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Nis 2012 #3 ---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? 'ParadokS
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Nis 2012 #7 ---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? 'Paradoks
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 11 May 2012 #9 ---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? Futbol yorumu yapan yönetici yok ki.Sadece kutlama kızgınlık üzüntü bazen sevinç bazen keder beşiktaşlı olmak yeter p
---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? Futbol yorumu yapan yönetici yok ki.Sadece kutlama kızgınlık üzüntü bazen sevinç bazen keder beşiktaşlı olmak yeter p
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 30 Ağu 2012 #15 ---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? Ben eksiğim bu ankette :R bende anlarım futboldan :R oyumu ' ParadokS'a vermiştim .. Maç Yorumlarını Takip Ettiğim Yöneticidir.
---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? Ben eksiğim bu ankette :R bende anlarım futboldan :R oyumu ' ParadokS'a vermiştim .. Maç Yorumlarını Takip Ettiğim Yöneticidir.
Lilith Daughter of the Void Admin 31 Ağu 2012 #17 ---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? Niye erkekler. xD NewCS'e vereyim bari.
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Eki 2012 #18 ---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? [MENTION=149870]NewCS[/MENTION]
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Eki 2012 #19 ---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? Ama Ben Hiç Futbol Sayfalarında Yorumlarını Görmedim :s Nie Ben Yokum
---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? Ama Ben Hiç Futbol Sayfalarında Yorumlarını Görmedim :s Nie Ben Yokum
NewCS Kayıtlı Üye 6 Eki 2012 #20 ---> Futboldan En İyi Anlayan Yönetici? bu anketin mantıgı nedir Takım basına mı gelecegız