Futbolcuyu bıçaklayan hakemi katlettiler

Gözde'

Bayan Üye

Brezilya’da oynanan bir amatör maç sırasında oyuncuyu bıçaklayan hakem, futbolcunun ailesi ve arkadaşları tarafından kafası kesilerek öldürüldü.

q0k9l.jpg

30 Haziran’da Brezilya’nın Maranhao bölgesinde oynanan amatör futbol maçında yaşanan dehşet verici görüntüler ortaya çıktı.

20 yaşındaki hakem Octavio Jordan, oyuncu Josenir Abreu’ya kırmızı kart gösterdi. Aldığı cezaya sinirlenen oyuncu, hakemin üzerine yürüyerek tartışmaya başladı. Hakem Jordan, bu sırada yanında taşıdığı bıçağı çıkararak, 31 yaşındaki futbolcuyu birçok kez bıçakladı.

Futbolcu Abreu’nun hastane yolunda hayatını kaybettiğini öğrenen akrabaları ve arkadaşları, sahada hakemi rehin aldı. Jordan’a işkence yapmaya başlayan kalabalık, hakemin kafasını keserek öldürdü.

Daily Mail’in haberine göre, yaşananların fotoğrafları sosyal medyada yayınlanınca bölge polisi bir kişiyi tutukladı, olaya karışan diğer iki kişi ise aranıyor. Polis, olaya karışan tüm sorumluların bulunacağını açıkladı.

---> Futbolcuyu bıçaklayan hakemi katlettiler

Hammurabi candır ya :D

Katılıyorum tabi ki ancak biraz fazla olmamış mı? 17 yerinden bıçaklayıp öldürselermiş.Bana göre kafa kesmek çok vahşice

Yeterince baygınlık haline geldikten sonra yapmışlardır onu
Genel psikolojidir bu, adamı öldürürsün ama öyle sinirlisindir ki o bile yetmez sana, daha fazlasını yaparsın, karşında tepkisiz biri seni daha çok sinirlendirir

Benim içimin yağları eridi açıkçası, iyi olmuş, adalet budur xD

Yeterince baygınlık haline geldikten sonra yapmışlardır onu
Genel psikolojidir bu, adamı öldürürsün ama öyle sinirlisindir ki o bile yetmez sana, daha fazlasını yaparsın, karşında tepkisiz biri seni daha çok sinirlendirir

Benim içimin yağları eridi açıkçası, iyi olmuş, adalet budur xD

Yaşasın şeriat hukuku :D

Ama o kesenler hapis yatacaklar.Böyle adalet olmaz ki :3dth8:

Bence göze almamışlardır o anki adrenalin patlamasıyla ne yaptıklarını bilmiyorlardır.Kim ömür boyu hapsi göze alır ki?

Umarım rahattırlar,pişman olmasınlar da :)

Bizim gibi onlara gelen tebrik yorumları onları yattıkları yerde rahat bırakır xD
Bence almışlardır göze, ama ben olsam öyle bi şey yaptığımda diğer öldürmek istediğim insanları da öldürürüm, her türlü ömür boyu zaten xD

Neyse çok vahşileştim susuyorum, içimdeki kötülüğü gömüyorum bi yerlere debreştiği şu günlerde xD

Bu mantıklı işte.Ben olsam ben de böyle yapardım :D:D

Evet cinayet haberlerini okuduğumda her zmana söylemişimdir, TBMM'ye gidip onu da aradan çıkarsaydınız ya sevaba girseydiniz diye, ama duyan yok sesimi xD
Bi gün ben olursam katil, o zaman denicem xD

Evet cinayet haberlerini okuduğumda her zmana söylemişimdir, TBMM'ye gidip onu da aradan çıkarsaydınız ya sevaba girseydiniz diye, ama duyan yok sesimi xD
Bi gün ben olursam katil, o zaman denicem xD

Yap tabi :3dgxk: Ama sevap kısmından pek emin değilim :17qn8h:

Şu anda resmen cinayete yardım ve yataklık ediyorum.Bir gün katil olursan beni de alırlar sorguya :D

Yap tabi :3dgxk: Ama sevap kısmından pek emin değilim :17qn8h:

Şu anda resmen cinayete yardım ve yataklık ediyorum.Bir gün katil olursan beni de alırlar sorguya :D

Evet, ama adını söyle dicekler, adını bile bilmiyom daha, korkma kaçcak süren var xD
'Ad yok nik var istermi'n?' derim xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri