Futbolculara altın hediyesi

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursasporlu futbolculara altın hediye etti.

Harput, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş ile birlikte Özlüce Tesisleri'ne geldi. Harput ve beraberindekileri tesislerin girişinde Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yöneticiler karşıladı.

Vali Harput ve beraberindekiler daha sonra sahaya inerek futbolcuları tek tek kutladı.

Bursaspor'un elde ettiği başarılarda tüm kentin mutlu olduğunu belirten Harput, Fenerbahçe deplasmanında çok önemli bir galibiyetin alındığını söyledi.

''Maç 2-0 olduktan sonra herkes 'bu iş bitti' derken imkansızı başararak müsabakanın 90 dakika olduğunu gösterdiniz'' diyen Harput, şöyle konuştu:

''Hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Diğer kentin valileri bana 'Bursaspor'un başarısının altında ne yatıyor' diye soruyorlar. Ben de onlara, 'yönetim-teknik heyet ve futbolcular arasındaki uyum' yanıtını veriyorum. Buna taraftarların, camianın ve tüm kentin desteği de eklenebilir. Başarının sırrı, uyum ve birliktelik. Biz de valilik olarak her zaman Bursaspor'un yanındayız.''

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da birlikteliğin ve kenetlenmenin kulübe hak ettiği başarıları getirdiğini söyledi.

Bursaspor'un iki sezondan beri önemli başarılara imza attığını ifade eden Yazıcı, ''Elde ettiğimiz başarı Bursa ve Bursaspor için gecikmiş bir başarı. Bu birliktelik devam eder, artarsa başarılarımız da artacaktır'' dedi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam da Bursa'nın ve camianın güvenini boş çıkartmamak için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından Vali Harput, Ertuğrul Sağlam'a ''Reşat'', futbolculara da ''Çeyrek'' altın hediye etti.

İbrahim Yazıcı ve Ertuğrul Sağlam da Vali Harput ile il Müdürü Ömer Gümüş'e, arkasında isimlerinin yazılı olduğu, tüm futbolcuların imzaladığı 16 numaralı forma sundu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri