/futbol dunyasindan unutulmaz sozler

'Gülümse

:D
Prenses
"Milli takımın başına illa yabancı hoca gelecekse benim Alman pasaportum da var." Yılmaz Vural

"Baktığınız zaman Ufuk Ceylan'ın işi iyice zorlaştı." Arif Erdem. (Melo'nun penaltı kurtarması üzerine)

"Yedi Miss World ile yattığım söyleniyor ama bu rakam yanlış; doğru rakam dört. Üçünü reddettim." George Best

"Barcelona'yla aynı manteliteye sahibiz, aynı oyunu oynuyoruz. Tek farkımız; onlar şampiyonluğa oynuyor, biz küme düşmemeye." Yılmaz Vural

"Geçen Batuhan'ı gördüm 'Oğlum benim kadar göbeğin var' dedim" Sergen Yalçın

"Galatasaray'da kaptanlık yaptığım zamanlarda yazı-tura yapılacağı vakit hep tura derdim. Varsın Atam'ın silüeti yere değmesin" Metin Oktay

"Benim için iyi insan olmak, iyi futbolcu olmaktan daha önemlidir" Lionel Messi

1969'da içkiyi ve kadınları bıraktım.. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı'' George Best

"Maç için her şey iyi gidiyordu, ta ki Drogba girene kadar" Hamza Hamzaoğlu

"Falcao, ceza sahasında uçan sinek görse, onu bile yakalayıp kaleye atıyor" Arda Turan

"Ronaldo'nun golünde Evra'ya neden zıplayıp müdahale etmediğini sordum. Daha sonra videoyu izleyip 'ne diyorum ben' dedim" Alex Ferguson

"Kaybederseniz hata benim, kazanırsanız başarı sizindir." Fatih Terim (İlk yarı 0-2 mağlup olan takıma devre arası yaptığı konuşma)

"Soyadımı doğru yazabilmek için yıllarca uğraştım. Ne anlama geldiğini de hâlâ bilmiyorum." Aatıf Chahechouhe

"Ronaldo şanslı adam. Her seferinde en önden bilet bularak, Messi'nin ödülü alışını izliyor" Zlatan Ibrahimovic.

''Messi'yi ya da Ronaldo'yu tutacağınıza ikisini de tutun, futbolun zevkini yaşayın'' Maradona

"En iyi futbolcu benim. Messi, Milan maçında topu bile göremedi. Pele'yse yanlış hapları aldığı için her zaman aptalca konuşuyor" Maradona

"Bu transferin gerçekleşmesi için Ferguson'u öldürmeniz gerekli" Patrice Evra (PSG'ye transfer olacağı yönündeki dedikodulara ithafen)

"Düşünün şampiyonluk maçı ve Dia kırmızı kart yiyor. Onu öyle bir döverim ki... Futbolcu akıllı olacak" Yılmaz Vural

"Ronaldo'nun Messi'den üstün olabileceği tek yer bilgisayar oyunlarıdır; o da taraflı mühendisler sayesinde...'' Joan Laporta

''Basın, sigara ve alkolün performansımı düşürdüğünü söylüyor... Attığım her golden sonra onların şerefine içiyorum'' Mario Balotelli

"Eğer sıkı bir şekilde çalışır ve iyi beslenirsem, Ballon d'Or'u alacağımı biliyorum" Lionel Messi

"Rica ediyorum,yalvarıyorum.Artık solunum cihazına bağlandık, fişimiz çekilmek üzere.İmdat diyorum" Ankaragücü Kulübü Başkanı Atilla Süslü

"Mourinho ile devamlı görüşüyoruz. Tek problem; Çin'le saat farkı olduğunu hala anlamıyor ve ben uyurken bana mesaj atıyor" Drogba

"Bir AVM'de sahneye çıktık. Arkada Arif'in bana attığı golü gösterip durdular. Sinirim bozuldu" Peter Schmeichel

"Manchester United beni transfer etmiş olsaydı, şimdi daha çok kupası olurdu" Ronaldinho

"Olcay'ı Messi'ye neden tercih ederim? Çünkü her şeyden önce Kayserili. Messi'nin nereli olduğunu bilmiyoruz" Samet Aybaba

"Ben de 90 dakika yedek kulübesindeyim." Jose Mourinho. (Benzema'nın yedek oturması nedeniyle sorulan soruya verdiği cevap

"Biz,sürekli üzerimizde çok baskı olduğundan yakınırız. Baskı, evine beş peso getirip çocuklarını geçindiremeyen insanlarda olur" Maradona

"İki aydır kadın futbolu izliyorum. Henüz golden sonra formasını çıkaranı görmedim" Mario Balotelli

"Eğer Ronaldo mutsuzsa ve böyle başarılı olmaya devam ederse benim için bi mahsuru yok. Mutsuz olmaya devam edebilir" Jose Mourinho

"Aynaları çok sevdiğim doğru değil. Ayna karşısında 30 dakika geçirmiyorum. Maksimum 1 dakika. Kolay şekil alan saçlarım var" Ronaldo.

"31 Aralık gecesi 12'ye 5 kala pizza siparişi verip, kurye geldiğinde 'Ben bunu geçen sene söylemiştim.' diyeceğim" Mario Balotelli

"Benim için kültür, Marco van Basten'i seyretmektir" Maradona

“Messi’nin belki dört Altın Top ödülü olabilir ama benim otomattan çikolata almak için altıma kutu koymama gerek yok” Ibrahimovic

"Tanrı bile herkes tarafından sevilmezken, benim şansım ne ki ?" Cristiano Ronaldo

"Çoğu kişi Messi dünyanın en iyisi diyor, ama ben sahadayken o Playstation oynuyordu." Zlatan İbrahimovic

Messi biraz daha çabalarsa su üzerinde yürüyebilir" Jose Mourinho

---> /futbol dunyasindan unutulmaz sozler

"Hiç dövme yaptırmadım çünkü düzenli olarak kan veriyorum" Cristiano Ronaldo

"Ben ve ailem yüzde yüz Brezilyalı doğduk ama yüzde elli Brezilyalı yüzde elli Türk olarak vefat edeceğiz" Alex de Souza

Tek bir hayalim var; o da jübile maçını Kadıköy'de yapmak" Alex

Spiker: "Neden Türkçe konuşmuyorsun?" Alex De Souza: "Türkçe konuşsam Samet işsiz kalır"

"Ben Brezilya Milli Takımı'nda oynuyor muyum?" Ali Tandoğan. (Mehmet Aurelio'nun Milli Takım'a çağırılmasının ardından yaptığı açıklama)

"Galatasaray'ın sonraki maçlarını merakla bekliyorum. Oyunları heyecan verici" Arsene Wenger

"İnsanlar beni yakışıklı, zengin ve yetenekli olduğum için yuhalıyor" Cristiano Ronaldo

"Tip olarak bir beklentim olmadığı için sürekli saçımı değiştirip duruyorum" Arda Turan

"Inter'de en iyi arkadaşım Nagatomo. Çünkü birbirimizi anlamıyoruz. Anlatıyor, ben gülüyorum. Ben anlatınca da o gülmeye başlıyor" Cassano

"Bazen kız arkadaşımla yüzme yarışı yapıyoruz. Arada onu da mutlu etmek lazım ama hep kazanıyorum çünkü kaybetmeyi sevmiyorum" C.Ronaldo

"Tribünler bana küfür ettiğinde içimden 'Ben de seni' diyordum" Cem Papila

"İstersen pozisyonun benzerini sana yapabilirim, sonra kırmızı olup olmadığına karar verirsin" Cesc Fabregas

"Işığı gözümüze değil, önümüze tutun" Şenol Güneş

"Futbol sadece basit bir oyun degildir, futbol devrimin silahıdır" Che Guevara

"Bazıları kazandıkları milyonlarla kendilerine Ferrari yada bir yat alır, ben ise kazandığım paramla Livorno forması alıyorum" C. Lucarelli

"Artık Paris için Mona Lisa'dan daha fazlası var." Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola

"Ben onun attığı golü antrenmanda canım sıkıldıkça atıyorum" Mario Balotelli (Ibrahimovic'in rövaşata golü üzerine)

Muhabir:"Atatürk ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı olanını severim" demiş ne diyorsun? Sergen: "Valla güzel demiş de ben çevik değilim ki"

"Hakem formamı çıkarttığım için değil, vücudumu kıskandığı için bana sarı kart gösterdi" Mario Balotelli

"Teknoloji, cep telefonları falan çok hızlı gelişiyor ama en hızlı gelişen Burak. Geçen sene 'kafa vuramıyor' diyorduk" Mehmet Demirkol

Muhabir: "Sergen, Uruguay'la hazırlık maçımız hakkında ne düşünüyorsun ?" Sergen: "Uruguay kim ya Avrupa'da ne başarısı var?"

Ibrahimovic'in gidişi benim için çok iyi oldu; artık 'Bana pas at' diye baskı yapan birisi yok" El Shaarawy

"Ben yanlış bir şeyler söylüyorsam, insanlar beni yanlış anlamasın" Emre Belözoğlu

"Yediğimiz golü önceden çalışmıştık" Erdoğan Arıca

"Burak Yılmaz gerçekten de birinci sınıf futbolcu. Onda adeta kendimi görüyorum..." Eric Cantona

"O maçta top ayağıma 9 kere değmişti, zaten 9 kere santra yapmıştık" Rıdvan Dilmen meşhur 8-0'lık İngiltere maçını anlatıyor

"Bensiz Roma, hayat kadını olmayan genel eve benzer" Francesco Totti

"Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu." (Gary Neville. Galatasaray maçı sonrası)

"Futbol, ezilen halkların mutluluğudur" George Weah

"Maçın kırılma anı 45'inci dakikada ofsayttan yediğimiz 5'inci gol oldu." Hollanda'ya 11-0 yenilen San Marino teknik direktörü Mazza.

"Mesut, belki futboluyla bana benziyor olabilir ama fiziksel olarak bana benzemediği kesin" Guti

Yıldızlarla çalışmak zor değildir. Asıl zor olan yeteneksiz olup kendisini yıldız sananlarla çalışmaktır" Guus Hiddink

"Bana bu formayı taraftar giydirdi. Şimdi onlar isteyince de çıkarırım" Hakkı Yeten

“Beni anlamanızı isteseydim, daha açık anlatırdım” Johan Cruyff

Muhabir: "En beğendiğin gollerin hangisi?" Şota: "Oğlum ve kızım"

"Futbol oynayacaksam halka yakın olurum. Bu yüzden sol kanattayım" Metin Kurt

"Galatasaray ne zaman birinci, ben o zaman mutlu” Hagi

"Türkiye tercihi benim için bir seçim değildi. Eve girip kapıyı kapattığım zaman ben Türk'üm" Nuri Şahin

"Öldüğüm zaman beni İnönü Stat'ına gömün" Pascal Nouma

"Bir takım küme düşerse futbolcular gider, adamlar kalır" Pavel Nedved

"Samet Aybaba’nın durumunu bekliyorum. Lig başlasın 4-5 hafta sonra o gider ben tekrar dönerim" Quaresma (Sezon başı yaptığı açıklama)

"Yaptığım hiçbir hareketten pişman değilim. Dünün hataları bugünün deneyimleridir" Roberto Baggio

"Futbol tanrıları seni yarattıktan sonra kalıbı kırmışlar herhalde, daha senin gibisi gelemedi." Brezilyalı Ronaldo için yapılan bir yorum

"Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Ronaldo" Zinedine Zidane

"Corinthians'ın şampiyon olduğu bir pazar günü ölmek istiyorum" Socrates (Corinthians'ın şampiyonluğunu ilan ettiği bir pazar günü öldü)

"Defans oyuncularına çalım atmak, diktatörlere çalım atmaktan daha kolay" Socrates

"Şutunuzla sadece kaleciyi geçmeyi değil, onu yok etmeyi düşünün" Steven Gerrard

"Beni futbol oynuyor zannetmeyin. Benim yaptığım şey sevgilimle 90 dakikalık dilimler halinde zaman geçirmek" Wagner Love

"Yedek beklemeyi bilmeyen futbolcu, büyük futbolcu olamaz" Zinedine Zidane

"Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz" Ümit Özat

"Bizim zamanımızda galibiyet primi yoktu, o zamanlar namus meselesiydi" İlhan Mansız

"Demek ki maçın seyircili olduğunu bilmiyorlardı. Haber veririz bundan sonra. Gelmeyenlerin de canı sağ olsun" Şenol Güneş'ten taraftara

"Eğer taraftar protesto edecekse, maçtan 40 dakika önce sahada olacağım, beni ıslıklasınlar. Maçta takımı desteklesinler" Mourinho

"Maçtan sonra herkes ter kokarken, Beckham parfüm kokuyordu" Ronaldo

“Zeman kim? Şimdi tatildeyim,boş zamanım çok. Google’a girip onun hakkında bilgi edineceğim” Kendisini eleştiren Zeman'a Mourinho'nun cevabı

Muhabir: "Bir maça en yakın ne zaman seks yaptın?" George Best: "Devre arası sayılıyor mu?"

“Futbol tanrıları Messi'yi yaratırken diğer futbolculara adaletsiz davranmış” Phil Minshull

"Utanmasalar kalenin önüne takım otobüsünü çekeceklerdi" Jose MOURINHO

Frikik öncesi...
Ahmet Dursun: "Ne yapacağız abi?"
Sergen: "Ne yapacağızı mı var Ahmet, sen çekileceksin ben vuracağım."

Gazeteci: "Takım yorgun muydu?"

Mourinho: "Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil"

mou daha iyisini söyleyene kadar en iyisi bu ;)

yılmaz vuralın sözlerine bitiyorum arkadaş xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri