Futbol A Takım / Trabzonspor Teknik Kadro

LoKuMuM<3

Bayan Üye
gunes.jpg

Şenol GÜNEŞ Teknik Direktör
Doğum Yeri Trabzon
Doğum Tarihi 01.06.1952
Yabancı Dil İngilizce Eğitim Durumu Üniversite
Oynadığı Kulüple
r
A. Sebatspor, Trabzonspor Kariyer Trabzonspor, Boluspor, İstanbulspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Türkiye A Milli Takımı, FC Seoul Başarılar Trabzonsporla 1993-94 sezonu Başbakanlık Kupası Şampiyonluğu, 1994-95 sezonu Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonluğu, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile 2002 Dünya Kupası üçüncülüğü, 2003 Konfederasyon Kupası üçüncülüğü

02_07_2010-4S1E.jpg

Ünal Karaman Sportif Direktör

Doğum Yeri Konya
Doğum Tarihi
29.06.1966
Yabancı Dil
İngilizce Eğitim Durumu Üniversite
Oynadığı Kulüpler
Gaziantepspor, Malatyaspor,Trabzonspor, AnkaragücüKariyer A Milli Takım Antrenörlüğü, A 2 Milli Takım Teknik Direktörlüğü, Ümit Milli Teknik Direktörlüğü, Genç Milli Takım Teknik Direktörlüğü, Konyaspor Teknik Direktörlüğü, Ankaragücü Teknik Direktörlüğü

canercuvalciogluk.jpg

Caner ÇUVALCIOĞLU
İdari Menajer

serefcicek.jpg

Şeref ÇİÇEK Yardımcı Antrenör

Doğum Yeri Ankara
Doğum Tarihi 09.10.1965
Yabancı Dil
İngilizce Eğitim Durumu Doktora
Oynadığı Kulüpler Gençlerbirliği, Şekerspor, Sincanspor, Polatlıspor Kariyer Gençlerbirliği, Ankaraspor, FC Seoul

02_07_2010-9M6Y.jpg

Turgut Kural Yardımcı Antrenör

Doğum Yeri Trabzon
Doğum Tarihi
02.02.1964
Yabancı Dil
İngilizce Eğitim Durumu Lise
Oynadığı Kulüpler
Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Orduspor, Akçaabat Sebatspor Kariyer Trabzonspor Yardımcı Antrenörlüğü, Arsinspor

01_07_2010-3Q0C.jpg

Mehmet Kulaksızoğlu
Yardımcı Antrenör
Doğum Yeri Trabzon
Doğum Tarihi
02.05.1955
Yabancı Dil İngilizce Eğitim Durumu Lise
Oynadığı Kulüpler
Araklıspor, Erdoğdu Gençlik, Akçaabat Sebatspor, Çorumspor, Kırıkkalespor, Trabzonspor, Giresunspor, Tekirdağspor, Kırşehirspor, Şekerspor, Diyarbakırspor, Karabükspor, Keçi Örengücü KariyerKeçiörengücü , Çubukspor, Şekerspor, Sakaryaspor Kaleci Antrenörlüğü, Milli Takım Yardımcı Antrenörlüğü, Akçaabat Sebatspor, Denizlispor, Bursaspor Yardımcı Antrenörlüğü

05_08_2010-5A2M.jpg

Alper BOĞUŞLU Kaleci Antrenörü

Doğum Yeri Trabzon
Doğum Tarihi
20.04.1962
Yabancı Dil İngilizce Eğitim Durumu Lise
Oynadığı Kulüpler
Trabzonspor, A. Sebatspor, Göztepe Kayserispor, PTT, Kuşadasıspor, Kocaelispor, Adana Demirspor, Körfez Belediyespor Kariyer Kocaelispor, Trabzonspor, Ankaraspor, Gaziantepspor, İstanbulspor, Konyaspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği

hakanayaz.jpg

Hakan Ayaz

Doktor

ferhatboz.jpg

Ferhat BOZ

Fizyoterapist

dursunisik.jpg

Dursun IŞIK

Fizyoterapist

osefikerkaya.jpg

O. Şefik ERKAYA

Masör

rustemilyas.jpg

Rüstem İLYAS

Masör

halisates.jpg

Halis ATEŞ

Malzemeci

hayatierol.jpg

Hayati EROL

Malzemeci

halilyazicioglu.jpg

Halil YAZICIOĞLU

Tercüman
Doğum Yeri İstanbul
Doğum Tarihi
25.10.1984
Yabancı Dil
İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Portekizce
Eğitim Durumu
Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Sinema-Televizyon modülü mezunu

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri