icecbgxp6Vo
S Stinko Kayıtlı Üye 19 Eyl 2012 #2 ---> Fundyy - Gamzende Uyut Beni bu parcayıı cok begenıyorummm yaa ++
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 19 Eyl 2012 #4 ---> Fundyy - Gamzende Uyut Beni '-DamLa' Alıntı: Tek sevdiğim arabesk rap. Genişletmek için tıkla ... Benimde
---> Fundyy - Gamzende Uyut Beni '-DamLa' Alıntı: Tek sevdiğim arabesk rap. Genişletmek için tıkla ... Benimde
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 19 Eyl 2012 #5 ---> Fundyy - Gamzende Uyut Beni Stinko' Alıntı: bu parcayıı cok begenıyorummm yaa ++ Genişletmek için tıkla ... tşkler ...
---> Fundyy - Gamzende Uyut Beni Stinko' Alıntı: bu parcayıı cok begenıyorummm yaa ++ Genişletmek için tıkla ... tşkler ...
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 19 Eyl 2012 #7 ---> Fundyy - Gamzende Uyut Beni Cin' Alıntı: bu rap değil :S bildiğin arabesk :R Genişletmek için tıkla ... Ne olursa olsun güzel şarkı
---> Fundyy - Gamzende Uyut Beni Cin' Alıntı: bu rap değil :S bildiğin arabesk :R Genişletmek için tıkla ... Ne olursa olsun güzel şarkı
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 19 Eyl 2012 #9 ---> Fundyy - Gamzende Uyut Beni Cin' Alıntı: evet güzel : ) Genişletmek için tıkla ... :hi: