Füme Etli Kuşkonmaz Salatası

İnci

1907
Prenses
1.5 kilo yeşil kuşkonmaz, tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 50 g çok ince dilinmiş füme et, 4 yemek kaşığı ahududu sirkesi, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı orta acılı hardal, yarım bağ maydanoz, karabiber.

Kuşkonmazları yıkayın, alt kısımlarını soyun, sert uçlarını kesin ve ikiye ayırın. Büyük bir tencerede 2 litre suyu, 1 tutam tuz, şeker ve tereyağı ile birlikte kaynatın, kuşkonmazları yakl. 15 - 20 dakika haşlayın ve çıkartın. Eti geniş şeritler halinde kesin. Sirke, sıvı yağ ve hardaldan sos yapın, maydanozu yıkayıp ayıklayın, yarısını kıyın ve sosun içine atın, tuz, karabiber ve 1 tatlı kaşığı şeker koyun. Kuşkonmazları sos ile karıştırın, et ile dekore edin, üzerine maydanoz serpiştirin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst