30.05.2009
cumartesi
21.30
cumartesi
21.30
selam günlük
bugun sabah melihin gunaydın mesajıyla uyandım.tel sesi kısıktı dün gece 4te yatmama ragmen 10 a doğru uyandım daha dogrusu uyandırıldım neyse tekrr yattım cevap felan vermedim mekihe derken 10 dk sonra emre tık günaydın dei mesaj cekti. kalk kızım dedim uyku yok sana neyse coklu günaydın cektim avea grubuna bende. kubram , cansumcum ve melih saolsunlar mesaj cektiler onlarda olmasa zaten bni düşünen yok günlük neyse tam sessiz ortam derken tanımadığım bi numara aradı. acmadım ısrarlı calıncada mesaj cektim kimsin bacı die. neyse bastım küfürü sustu sonunda neyse uyumaya koyuldum melih gene mesaj attı yku sersemi ne sacmaladık hatırlamıyorum ya saat 1 gibi farklı bi numara tekrar mesaj cekti :| amcam polis defol rahatsız etme bni dorum ay çok korkutum dio :| melihe haber verdim. dedim böle böle ver numarasını dedi verdim tabi 2 dk sonra cocuktan mesaj kesildi melih aradı ne odlu uyus dedim melih acmış polis telsizini cocukla knouşmuş gülmekten ne melih anlatabildi nede ben anladım uyus geldiğinde aydınlatırsın bni neyse çok teşekkur ederim uyuscuk'a sayesinde ş..... kurtuldum ama çok merak ediyorum tel nomu kim dagıttı sanırım net met ama çok sıkı dostluklar edindim çok şanslı ve çok mutluyum gurur duyuyorum arkadaşlarımla neyse saat 2 ye kadar baya adrenalin yaşadım zaten gözlerimden uyku akıyo. sonra biraz test çözdüm , dışarda cerenimle gezdik biraz saat 5e geliyodu girdim nete nazlıma bi süprizim vardı onu yazdım ve nazlıma verdim çok seviyorum nazlımı ya. neyse sonrasında nette takılıyorum işte bi yandan müzik bi yandan duslerforum bi yandanda msn idare ediyorum bu arada canımda sıkkın günlük sıkıldım artık ya aynı şeyleri yaşamaktan harbi defolup gitmek istiyorum buralardan. insanalrın yalanlarından sıkıldım :s neyse günlük şimdi çıkıyım bn msnden kankalarla dertleşiyim iyi gelir. zaten erendende azar yedik iyice :s neyse Allahtan şuan bi sorun yok. netten sonra test çözcem günlük bide kubrayla mesajlaşırık 3e 4e kadar artık tabi isterse neyse günlük bb erenle knouşmam lazım çıkcam die tutturdu bu saatte nereye gitcekse :s
bb yarın devam ederiz