FuLLMooN'un günlüğü

İnci

1907
Prenses
30.05.2009
cumartesi
21.30

selam günlük
bugun sabah melihin gunaydın mesajıyla uyandım.tel sesi kısıktı dün gece 4te yatmama ragmen 10 a doğru uyandım daha dogrusu uyandırıldım :D neyse tekrr yattım cevap felan vermedim mekihe derken 10 dk sonra emre tık günaydın dei mesaj cekti. kalk kızım dedim uyku yok sana :D neyse coklu günaydın cektim avea grubuna bende. kubram , cansumcum ve melih saolsunlar mesaj cektiler onlarda olmasa zaten bni düşünen yok günlük :D neyse tam sessiz ortam derken tanımadığım bi numara aradı. acmadım ısrarlı calıncada mesaj cektim kimsin bacı die. neyse bastım küfürü sustu sonunda neyse uyumaya koyuldum melih gene mesaj attı yku sersemi ne sacmaladık hatırlamıyorum ya :D:D saat 1 gibi farklı bi numara tekrar mesaj cekti :| amcam polis defol rahatsız etme bni dorum ay çok korkutum dio :| melihe haber verdim. dedim böle böle ver numarasını dedi verdim tabi 2 dk sonra cocuktan mesaj kesildi melih aradı ne odlu uyus dedim melih acmış polis telsizini cocukla knouşmuş :D gülmekten ne melih anlatabildi nede ben anladım uyus geldiğinde aydınlatırsın bni :D neyse çok teşekkur ederim uyuscuk'a sayesinde ş..... kurtuldum ama çok merak ediyorum tel nomu kim dagıttı :mad: sanırım net met ama çok sıkı dostluklar edindim çok şanslı ve çok mutluyum gurur duyuyorum arkadaşlarımla :) neyse saat 2 ye kadar baya adrenalin yaşadım zaten gözlerimden uyku akıyo. sonra biraz test çözdüm , dışarda cerenimle gezdik biraz saat 5e geliyodu girdim nete nazlıma bi süprizim vardı onu yazdım ve nazlıma verdim :) çok seviyorum nazlımı ya. neyse sonrasında nette takılıyorum işte bi yandan müzik bi yandan duslerforum bi yandanda msn idare ediyorum bu arada canımda sıkkın günlük sıkıldım artık ya aynı şeyleri yaşamaktan harbi defolup gitmek istiyorum buralardan. insanalrın yalanlarından sıkıldım :s neyse günlük şimdi çıkıyım bn msnden kankalarla dertleşiyim iyi gelir. zaten erendende azar yedik iyice :s neyse Allahtan şuan bi sorun yok. netten sonra test çözcem günlük bide kubrayla mesajlaşırık 3e 4e kadar artık :D:D tabi isterse :p neyse günlük bb erenle knouşmam lazım çıkcam die tutturdu bu saatte nereye gitcekse :s
bb yarın devam ederiz :D

---> FuLLMooN'un günlüğü

bide kubrayla mesajlaşırık 3e 4e kadar artık:D:D tabi isterse :D:D

isterim tabe sekerim :) ayy ne kaynatıos geceleri yaa hahaha
dedikodu dedikodu çekiştirmediimiz kalmadı hehe
tşkler paylastıın için :p

---> FuLLMooN'un günlüğü

Herkese numaranı wermiceksin inci hanım !

Kaç yaşındası bn sana öqretiom :D

Ayrıca bidaa böLe bişi oLursa biLion napcaqını (;

KübrayLa msj Laşmıcaksın :D

Test çös adamı hasta etme ! :D

---> FuLLMooN'un günlüğü

bide kubrayla mesajlaşırık 3e 4e kadar artık:D:D tabi isterse :D:D

isterim tabe sekerim :) ayy ne kaynatıos geceleri yaa hahaha
dedikodu dedikodu çekiştirmediimiz kalmadı hehe
tşkler paylastıın için :p

dimi dimi oovvvvv bi ucan bi kacan hahaha
tamam pollnnam bugun sabahlıyoruz :D

Herkese numaranı wermiceksin inci hanım !

Kaç yaşındası bn sana öqretiom :D

Ayrıca bidaa böLe bişi oLursa biLion napcaqını (;

KübrayLa msj Laşmıcaksın :D

Test çös adamı hasta etme ! :D

ya hattım yeni buqra harbi en fazla 3 ay omluştur. umarım aklımdaki yapmamıştır yoksa cidden onu kendi ellerimle öldürürm :91:
biliyorum buqra saol :)
dun gece az geciştirmedik kubrayla seni hahaha

---> FuLLMooN'un günlüğü

dimi dimi oovvvvv bi ucan bi kacan hahaha
tamam pollnnam bugun sabahlıyoruz :D

ya hattım yeni buqra harbi en fazla 3 ay omluştur. umarım aklımdaki yapmamıştır yoksa cidden onu kendi ellerimle öldürürm :91:
biliyorum buqra saol :)
dun gece az geciştirmedik kubrayla seni hahaha

Hey siz 2 nis ne istionus benden :| hahaha

---> FuLLMooN'un günlüğü

melihe haber verdim. dedim böle böle ver numarasını dedi verdim tabi 2 dk sonra cocuktan mesaj kesildi melih aradı ne odlu uyus dedim melih acmış polis telsizini cocukla knouşmuş :D gülmekten ne melih anlatabildi nede ben anladım uyus geldiğinde aydınlatırsın bni :D neyse çok teşekkur ederim uyuscuk'a sayesinde ş..... kurtuldum ama çok merak ediyorum tel nomu kim dagıttı :mad:

hahaha la dedım napsam :D dedım youtubeden polıs telsızı sesı buLdum numaramı gızledım :D oglan efendım dedı dedım sen kımsın asıl sen kımsın dedı :D konuyu degıstırdım dedım sız bır kızı arıyormussunuz kımsınız lan sız dedım hahaha oglan polıs telsız sesınıde duyuyo tabı :D ama gulmememk ıcın kendımı zor tuttum hahaha abı yanlıslıkla oldu demesın mı ben elımı ısırıyorum gulmemek ıcın :D sOnra dedım lan bı daha olmayacak tmm abı dedı kapattım telefonu ama gulme krızıne gırdım hemen ıncıcıcgımı aradım dedım hallettım dedı naptın anlatamıomda gulmekten :D yerlere yatacam ayak çıkık :D neySe :D ıncı ne zaman olursa soyle bır telefon kadar uzagım bacım sana hahaha

guzel gunmus yarın sabah 7de hazıR oL :D uyandıRaCam :D :2::36:

---> FuLLMooN'un günlüğü

hahahaharbi komeDisinz siz yahahahanapacakmışııızz tanımadık bi numara aradığında direk melihe yönlendirecekmişizhahahao icabına bakarhahaha

bu aRaDa incimmmm ben de seni sewiyoRum bitanem:) sürprizine de bayıldımm:)değerlimsin canımm unutma bunu sakın:)

---> FuLLMooN'un günlüğü

иαzlı;1522948' Alıntı:
hahahaharbi komeDisinz siz yahahahanapacakmışııızz tanımadık bi numara aradığında direk melihe yönlendirecekmişizhahahao icabına bakarhahaha
иαzlı;1522948' Alıntı:
bu aRaDa incimmmm ben de seni sewiyoRum bitanem:) sürprizine de bayıldımm:)değerlimsin canımm unutma bunu sakın:)

hahahahahahahahaha verın bacım verın :D bakarız ıcabına gerekırse harbı emnıyetede gıderız :D nan kızın facebook hesabı yok ordan aldık dıyolarmıs :D az bıLe yapTım :91::181::2::2:

---> FuLLMooN'un günlüğü

Hey siz 2 nis ne istionus benden :| hahaha

hec bişey istemiyoruz biz aslında herkezi cekiştirioruz ama ne hikmetse ben seni cekiştirince kopuyorum o yüzdende elimden hiç kurtulamıyosun hahaha

[/right]

hahaha la dedım napsam :D dedım youtubeden polıs telsızı sesı buLdum numaramı gızledım :D oglan efendım dedı dedım sen kımsın asıl sen kımsın dedı :D konuyu degıstırdım dedım sız bır kızı arıyormussunuz kımsınız lan sız dedım hahaha oglan polıs telsız sesınıde duyuyo tabı :D ama gulmememk ıcın kendımı zor tuttum hahaha abı yanlıslıkla oldu demesın mı ben elımı ısırıyorum gulmemek ıcın :D sOnra dedım lan bı daha olmayacak tmm abı dedı kapattım telefonu ama gulme krızıne gırdım hemen ıncıcıcgımı aradım dedım hallettım dedı naptın anlatamıomda gulmekten :D yerlere yatacam ayak çıkık :D neySe :D ıncı ne zaman olursa soyle bır telefon kadar uzagım bacım sana hahaha

guzel gunmus yarın sabah 7de hazıR oL :D uyandıRaCam :D :2::36:

hahaha melih koptum ama ya dün aynen face üyeliğim yok adam ordan aldım dio bırakmam ben bu işin peşini saol uyusum tekrar o an aklıma direk sen geldim çok seviyorum melihim seni saol :)

иαzlı;1522948' Alıntı:

ewt cnm dün görmelisin bizi ama çok güldüm ya hahaha melih saolun halletti durumu :D

saol bitanem bnde seni çok seviyorum az öncede dünyanın en güzel hediyesini aldım :)

ne istios inci hahaha

valla bnde bilmiyorum cnm maksat yeşillik hahaha

Korkutmayın beni kübra :D

buqra bittin sen bittin hahaha

---> FuLLMooN'un günlüğü

hahaha melih koptum ama ya dün aynen face üyeliğim yok adam ordan aldım dio bırakmam ben bu işin peşini saol uyusum tekrar o an aklıma direk sen geldim çok seviyorum melihim seni saol :)

Rıca ederım cNm bNm B'tnm ne zaman ıstersen bır telefon kadar uzagım sana hatta sıze hahaha

---> FuLLMooN'un günlüğü

ainen hahaha

polis melihimiz iş başında hahaha
melih sen sürünüyosun uyuscuk sen bence polis ol hahaha

---> FuLLMooN'un günlüğü

yOk yavRum ben AstSubay olcem ınsallah :2: ama polıslıkte ne var :D youtube acık olsun yeter ehu ehu hihihi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri