Böyle bir resim çıktı ortaya dosyaları nasıl atacağım karşı tarafa beceremedim yardım edermisiniz.
ALavignE Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #1 Böyle bir resim çıktı ortaya dosyaları nasıl atacağım karşı tarafa beceremedim yardım edermisiniz.
sEmih Kayıtlı Üye 20 Kas 2010 #2 ---> FTP'ye Dosya Aktarımı Devamlı Konu Açmandaki Amaç'ı Anlayamadım Senin? Konu Sayını Yükseltmek İstiyorsan Söyle Bizde Bilelim.. Atacağın Dosyaları Seçeçeceksin Kafasından Tutup Sağdaki Boşluğa Atacaksın O Kadar...
---> FTP'ye Dosya Aktarımı Devamlı Konu Açmandaki Amaç'ı Anlayamadım Senin? Konu Sayını Yükseltmek İstiyorsan Söyle Bizde Bilelim.. Atacağın Dosyaları Seçeçeceksin Kafasından Tutup Sağdaki Boşluğa Atacaksın O Kadar...
-oZKan- Ceo Admin 21 Kas 2010 #3 ---> FTP'ye Dosya Aktarımı merhaba sağ taraftaki şimşek gibi işarete tıklayın oradan connect dıyın ve once sıte ftp sı ıle baglantı kurun, daha sonra sol tarafta atmak ıstedıgınız dosyaları secın sag tıklyarak trans.. dıyın
---> FTP'ye Dosya Aktarımı merhaba sağ taraftaki şimşek gibi işarete tıklayın oradan connect dıyın ve once sıte ftp sı ıle baglantı kurun, daha sonra sol tarafta atmak ıstedıgınız dosyaları secın sag tıklyarak trans.. dıyın
H h4yrettin Kayıtlı Üye 23 Ara 2010 #4 ---> FTP'ye Dosya Aktarımı -oZKan-' Alıntı: merhaba sağ taraftaki şimşek gibi işarete tıklayın oradan connect dıyın ve once sıte ftp sı ıle baglantı kurun, daha sonra sol tarafta atmak ıstedıgınız dosyaları secın sag tıklyarak trans.. dıyın Genişletmek için tıkla ... Bende Bilmiyordum. Çok Teşekürler.
---> FTP'ye Dosya Aktarımı -oZKan-' Alıntı: merhaba sağ taraftaki şimşek gibi işarete tıklayın oradan connect dıyın ve once sıte ftp sı ıle baglantı kurun, daha sonra sol tarafta atmak ıstedıgınız dosyaları secın sag tıklyarak trans.. dıyın Genişletmek için tıkla ... Bende Bilmiyordum. Çok Teşekürler.