LoKuMuM<3
Bayan Üye
Malzemeler
5 yaprak jelatin
100 ml. beyaz şarap
50 gr. şeker
100 gr. frenk üzümü
6 adet şampanya bardağı
200 ml. soğutulmuş şampanya
Küçük kirazlar
Hazırlanışı
Jelatinleri soğuk suyun içinde yumuşatın. Beyaz şarabı 20 gr. şekerle karıştırın. Eriyen jelatinleri şarabın içine ekleyin ve soğumaya bırakın. Frenk üzümünü 30 gr. şekerle karıştırın ve şampanya bardaklarına paylaştırın.
Soğutulmuş şarabı soğutulmuş şampanyayla karıştırarak bardakların içine ekleyin. 1 saat kadar oda sıcaklığında bekletin. İçine küçük kirazlar koyarak servis yapın.
5 yaprak jelatin
100 ml. beyaz şarap
50 gr. şeker
100 gr. frenk üzümü
6 adet şampanya bardağı
200 ml. soğutulmuş şampanya
Küçük kirazlar
Hazırlanışı
Jelatinleri soğuk suyun içinde yumuşatın. Beyaz şarabı 20 gr. şekerle karıştırın. Eriyen jelatinleri şarabın içine ekleyin ve soğumaya bırakın. Frenk üzümünü 30 gr. şekerle karıştırın ve şampanya bardaklarına paylaştırın.
Soğutulmuş şarabı soğutulmuş şampanyayla karıştırarak bardakların içine ekleyin. 1 saat kadar oda sıcaklığında bekletin. İçine küçük kirazlar koyarak servis yapın.