Fransız Usulü Limonlu Parfe Tarifi (Fransız Tatlısı)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* 1 kutu limonlu jöle
* 1 paket krem şanti
* 3 adet limon
* 1 bardak süt
* Limon kabuğu rendesi

Yapılışı

1 paket krem şanti tarifine göre yapılır. Yüksek devirli mikserle 10 dakika çırpılır. Limonlu jölede aynı şekilde tarifine göre yapılır. 3 limonun suyu, kabuklarının rendesi ve isteğe bağlı 2 veya 3 bardak toz şeker ilavesiyle çırpılır. Büyük bir kasede jöle,limon suyu karışımı ve şantiyi karıştırarak 10 dakika çırpılır. Pyrex kaba boşaltılır ve buzdolabında bekletilir.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst