ashli
Bayan Üye
Malzemeler
* 500 g dondurulmuş bezelye
* 5 marul yaprağı
* 1 beyaz soğan
* Kekik
* 25 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı
* Tuz
* Karabiber
Yapılışı
Marul yapraklarını ince şeritler halinde doğrayın. Soğanı doğrayın. Bezelyeleri, marulu, soğanı ve kekiği buhar kabına koyun ve 15 dakika pişirin. Tereyağı, tuz ve karabiber ilave ederek servis yapın.
* 500 g dondurulmuş bezelye
* 5 marul yaprağı
* 1 beyaz soğan
* Kekik
* 25 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı
* Tuz
* Karabiber
Yapılışı
Marul yapraklarını ince şeritler halinde doğrayın. Soğanı doğrayın. Bezelyeleri, marulu, soğanı ve kekiği buhar kabına koyun ve 15 dakika pişirin. Tereyağı, tuz ve karabiber ilave ederek servis yapın.