Evet yorumları alalım :D Siz neden gülüyorsunuz :D
- BuŞRa - Bayan Üye 30 Eyl 2009 #2 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. Somurtup mu Cekilicez İleride Hatıra oLucak .. GüLmek Herkze yakısır.. Kimsede Çirkin Bir Anı Bırakmak İstemez Geleceğe SaygıLar Efendm
---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. Somurtup mu Cekilicez İleride Hatıra oLucak .. GüLmek Herkze yakısır.. Kimsede Çirkin Bir Anı Bırakmak İstemez Geleceğe SaygıLar Efendm
G Gülümse. Bayan Üye 30 Eyl 2009 #3 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. Teşekkürler efendim Ben genelde daha güzel çıkıyorum diye gülüyorum
---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. Teşekkürler efendim Ben genelde daha güzel çıkıyorum diye gülüyorum
- BuŞRa - Bayan Üye 30 Eyl 2009 #4 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. Her HalinLe Çirkinsn BOsuna GüLüp ağzını Yorma bacım
G Gülümse. Bayan Üye 30 Eyl 2009 #5 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. Saol ya Nese sohbet olmasın
FuSSy_LoWéR Bayan Üye 1 Eki 2009 #6 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. ben sürekLi güLümserim güLmem pek nadir ama güLümserim o yüzden fotoLardada güLümsüyor oLuoRum
---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. ben sürekLi güLümserim güLmem pek nadir ama güLümserim o yüzden fotoLardada güLümsüyor oLuoRum
Sahraa! Bayan Üye 6 Eki 2009 #7 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. sadece mutlu görünüyor süsü vermek için..
aLiii Kayıtlı Üye 6 Eki 2009 #8 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. Daha Fotojenik Daha İyi Bi Görünüm İÇin
geNGar Kayıtlı Üye 6 Eki 2009 #9 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. ben gülmüyorum ama neden güleriz diye sorarsanız iyi bir görüntü bırakmak için sanırsam mutluluk
---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. ben gülmüyorum ama neden güleriz diye sorarsanız iyi bir görüntü bırakmak için sanırsam mutluluk
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 6 Eki 2009 #11 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. ben bır turlu gulemıyorum nedense
düşsokağı1 Banned 7 Eki 2009 #12 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. Daha tatlı olmak için:2: Pylaşım İçin Teşekkürler..
ReLax BaBy Bayan Üye 14 Eki 2009 #14 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. bN qüLmem ama qüLenLeRde mutLu oLdukLaRı iCin qüLüoLaRdıR heRhaLde
---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. bN qüLmem ama qüLenLeRde mutLu oLdukLaRı iCin qüLüoLaRdıR heRhaLde
sahara Bayan Üye 24 Eki 2009 #15 ---> Fotoğraf Çekilirken Neden Güleriz.. gülümserim çünkü gülümsemediğim zaman çirkin çıkıyorum